My own fashion story

snart så åker vi!

Nu sitter jag hemms hos martina och hon håller på att packs ner det sista! Sitter och bloggqr från hennes surfplatta så ursäkta om det blir några stavfel men denna var svårare att skrivs från än vad jag trodde haha! Som ni ser så har jag gjort en ny kategori som heter malta 2014 där de senaste inläggen kommer stt hamna! Vi kommer att åka här från typ halv 1 och sen klockan kvart över 1 så går vårt tåg ! Vi hörs när jag är framme imorgon bittig!

Vi drar dit palmerna bor, malta!

Nervösoteten börjar stiga och väskan är i stort sätt färdig packad. Jag är ny duschad och allt är på plats! Snart är det dags och jag är mer än redo för att åka iväg i 2 veckor och uppleva allt som MALTA har att erbjuda Malta för oss var det perfekta valet, fest, kultur, äventyr, vattenland, bada med delfiner, vackra platser, och en tripp till Italien. Bättre kan det inte blir, speciellt med min bästa vän vid min sida!  Nu ska jag föna mitt hår, ladda min kamera, packa ner det absolut sista och sen kör min mamma mig till Martina. Vi har valt att ta tåget från lund direkt till flygplatsen då det känns som det smartaste alternativet, klockan 6 på morgonen imorgon så går vårt flyg. Känns som att jag har glömt något.. Men så känner jag alltid när jag ska resa Äe ska kolla igenom resväskan en gång till haha.

I miss everything about you.

Gammal låt som påminner mig om så mycket. Om honom. Om kärlek. Om oss. Om hur mycket jag saknar han. Om hur mycket jag alltid kommer att älska honom. Om hur förvirrad jag känner mig utan han. Men det går, det måste gå. För livet går vidare. Men jag saknar honom, så mycket. Kommer alltid att sakna honom och längta, och hoppas, och be. Utan honom är det svårt, det är svårt att känna igen mig själv. Det är svårt att inse. Det är ibland svårt att le för det gör ont. Som ett öppet sår som aldrig vill läka. Men kanske är det så det ska vara? Allt jag vet är hur mycket jag saknar dig.

life of the party

Nu har jag nästan packat klart!!! Jag är så glad och så över exalterad inför denna resan så ni anar inte. Vi har kollat upp massa ställen och saker vi ska göra, eftersom att vi ska vara borta i 2 veckor så kommer vi att hinna med en hel del äventyr samt en massa festande Tänkte ge er ett tips, dit vi ska börjar på M ! Vi ska även åka över till M- granland så vi kommer ha besökt två länder på en resa, hur awesome?! Kommer dock inte kunna uppdatera så mycket som ni förmodligen redan har förstått.. Men jag ska faktiskt försöka uppdatera så ofta jag kan, även om det blir sällan. Men ni får stå ut, två veckor sen kommer jag ha massa fina bilder och roliga saker att berätta för er!

this love will be your downfall

Igår när jag och Martina var på väg hem från väla så var himlen helt magisk och jag var helt klart tvungen att få med detta på bild trots att det inte blev dom finaste bilderna. Men bara så att ni förstår, himlen var neon färgad, det lyste verkligen upp alla gator!

 

Bästa serien

Som ni vet så älskar jag att se serier och tänker tipsa er om den absolut bästa serien jag har kollat på :

Pretty little liars har verkligen allt jag söker efter i en serie. Den blir aldrig lång tråkig, den håller alltid uppe spänningen och det går verkligen inte en ända dag utan att jag längtar efter ett nytt avsnitt! Kärlek, drama, spänning, skräck den har allt. I många serier så kvittar det ifall man missar ett avsnitt för man förstår ändå fortsättningen men så är det verkligen inte i PLL. Missar du ett avsnitt så missar du oftast otroligt mycket! För er som inte har sett Pretty little liars, se det!!! För tro mig efter ett avsnitt så är ni fast. Serien handlar först och främst om 5 tjejer, alltså ett tjejgäng som bryts ganska så snabbt då en tragedi inträffar och sen därefter så handlar det om lönger, sanning, rädsla, falskhet, vänskap, lojalitet, kärlek, intriger allt ni kan tänka er.

I know i'm not the only one

Är nu hemma från jobb och håller på att packa ner det sista, eller ja det sista får jag ju packa ner imorgon men idag vill jag att alla kläder ska vara klara, sen får jag packa ner det absolut sista imorgon!! Idag ska jag även försöka hinna sola så man inte åker dit och är vitare än gud vet vad Så jag känner mig just nu.. Blek som fan, stressad, yr och knappt koll på läget hahah! Men detta ska nog gå ska ni se!

I want to have it all

Som vanligt så kommer River Island ut med en helt perfekt och klockren kollektion och jag hittade så otroligt många nyheter som jag hade velat klicka hem!

Klicka på bilderna för att komma direkt till plagget..

@nelly.com

paniken kommer..

Jag vill och jag försöker verkligen vara så aktiv i bloggen som jag kan men jag har det så otroligt stressigt nu så ni anar inte! Har i stort sätt inte packat, dock så lyckades jag köpa hem det mesta igår inför resan men fortfarande så finns det saker på listan som inte är hem handlat ännu så efter jobb blir det en runda till väla igen, ska även växla in alla pengar sen ikväll får jag försöka hinna packa! Shit imorgon är det redan Onsdag och jag åker ju på Torsdags kväll?! Iallafall hemifrån.. PANIK

paus i shoppingen !

Efter massa shopping så var det äntligen dags för MAAAT! Vi hade dock lite svårt att välja vad och var vi skulle äta men det fick bli subway, sjukt gott, går snabbt och är inte allt för onyttigt Man tänker aldrig på så stort väla faktiskt är från när man bara har några få timmar på sig att hinna spinga igenom alla 200 butiker, stress!! För er som inte vet så är väla ett stort köpcentrum i Helsingborg, eller ja det ligger lite utanför Helsingborg.

baby give me your best shot

Nu är jag äntligen hemma efter 8 timmar jobb, 2 timmar på väla och massa kassar med mig hem. Samt en bokad resa Åker på fredag morgon så åker hemifrån på torsdags natt! Iallafall, köpte inte så mycket kläder utan mer små saker som nagellack, snygga underkläder, shampoo, balsam och lite smink är iallafall hel nöjd

Alltid när jag går på väla så försöker jag tänka ut en smart outfit som inte är för kompicerad att ta av och på så detta blev en perfekt outfit för idag!