My own fashion story

Printed crop top

oj oj oj vilken skönhet. Denna föll mig i smaken perfekt! Hade matchat denna topp till en svart medel lång kjol tillsammans med ett par eleganta svarta klacka skor med smala remmar samt en smal klack. En snygg liten väska till och några silvriga ringar, några i olika storlekar och kanske en snygg klocka och något smalt fint armband till. Denna outfit hade jag burit till tex, när man ska ut och äta med vänner och kanske ta någon drink eller ett glas vin! Klicka på bilden för att komma direkt till toppen..
@nelly.com

you need to fall before you can learn to fly

Jag verkligen älskar dessa bilderna. Älskar alla bilder från denna kvällen. Ljuset lägger sig så perfekt mot vatten ytan, och det var verkligen det jag ville lyckas fånga upp på bild också.

Vet att jag lovade er lite mode inlägg igår men var trött hela dagen och mådde inte så bra. Har fortfarande dagar då jag har svårt för att vara positiv och le, och dom dagarna vill jag helst bara vara för mig själv och slippa förklara hur jag mår och känner. Kanske både negativt och postivit, i don't know. Men för mig känns det bäst att vara själv för det går oftast över dagen efter. Så igår var jag bara hemma efter jobb, kollade på avsnitt från olika serier! Idag är det dock mycket bättre, känner mig piggare, gladare och allmänt mer som mig. Efter jobb så ska jag min mamma och min syster åka på en mini utflykt till småland och hälsa på vår förra häst, han är så fin och trots att mitt intresse för hästar är minimalt så har man ändå saknat honom. Självklart så följer min kamera med så ska försöka fånga några fina bilder på honom!

Front panel set

Oh my.. Dessa är verkligen to die for. Den sista är den som jag fastnade mest för och bildar redan en hel het med den. Tänk er ett par snygga sandaler till, med guld detaljer och massa ringar och armband Försöker hålla fingrarna i styr så jag inte klickar hem den men tro mig, den är så svår att motstå! Ifall ni inte redan har listat ut det så köper man detta som ett set tillsammans! Men kan även bli hur snyggt som helst att använda toppen till tex ett par shorts eller en svart kjol ! Från oneness ..

@nelly.com

turquoise stones

Igår när jag och min fina mor var iväg på äreenden så kunde jag inte motstå denna skönhet!! Dock så använder jag typ aldrig silver längre så jag köpte det till min syster då jag insåg hur perfekt det kommer bli på hennes solbruna hud till det solblekta håret. Jag och min syster är så olika, jag är mer mörk, eller vad man kan säga? Hon är mega ljusblond medans jag är ljusbrunett ? anyways.. Perfektion!

new's from Notion 1.3

Nyheter från Notion 1.3 har kommit ut på nelly. Detta är ett märke jag verkligen tycker om, man hittar alltid något snyggt. Denna gången föll jag för deras nya byxor och här ser ni några :

mysig kvälls tur till stallet

Känns som att så sjukt mycket hände igår men ändån inte?.. Min syster fyllde iallafall år, så vi firade henne med god smörgåstårta och en god efterrätt och presenter Sen efter det åkte jag lite äreende med min älskade mamma och sen skulle hon ut till stallet för att ge hästen mat så då bestämde jag mig för att följa med! Senare på kvällen så träffade jag Tobbe en stund då vi bara snackade massa och hade det trevligt, samt bestämde att vi ska till kullaberg nästa torsdag ifall vädret är på vår sida!

my big weakness..

Jag har precis beställt hem snygga smycken som jag bara längtar över att få hem!! Har en otroligt stor svaghet för att låta bli att köpa saker jag faller för.. När jag väl faller, då faller jag hårt och då kan jag i stort sätt inte ens motstå?! Kanske låter sjukt för vissa, men jag älskar att köpa nya saker En annan sak jag har en stor svaghet för att söta små och romantiska inrednings butiker. Ikea är inte direkt en butik jag glädjs av att gå in i men som flowerteam eller liknande butiker. Här är det också svårt att hålla hårt i plånboken!

happiness

Jag vet ärligt inte hur vi lyckas.. Varje gång vi ska försöka få till några bilder så slutar det på denna nivån, om inte värre Har väldigt få bilder på mig och Martina när vi faktiskt är seriösa och kanske till och med lite små söta, men bilder som dessa har jag hundratals av! Glädjen syns på bilderna och för mig är det huvudsaken för med henne är jag alltid glad!

You asked the question wrong ..

Nu är jag såååå trött efter en lång dag, berättar mer imorgon i need some sleep now!Min mammas & systers termomuggar som dom brukar ha med ut i stallet, fick ju lite smått skrattanfall när jag först läste det kloka citatet som står på

feathers, dreams, sun &life!

Älskar mina drömfångare, har två stycken som min syster köpte till mig när hon var i Spanien och detta var för.. kanske.. två år sen? Jag ville verkligen ha en och jag visste inte hur,var jag skulle finna en så efter hon hade varit där på semester i två veckor så kom hon hem med en stor och en liten, vilken glädje !! Älskar dom än idag

fler bilder kommer, tro mig