My own fashion story

colour is beautiful !

Tycker att plånboken jag fick av Martina förtjänar lite bättre bilder, jag är verkligen helt förälskad i den och kommer bära den ofta !! Har listat ut några outfits redan och tänkte ge er någon bild på en idé imorgon Nu måste jag rusa, ska träffa Tobbe en stund!

norra hamnen..

I absolut perfekt ljus. När man kommer ner till hamnen så känner man ett lung, iallafall jag! Att stå på bron över till tropical beach och se här över hamnen, blandat med modern byggda lägenheter, resturanger och segelbåtar så inser man verkligen hur fint här är. Hade kunnat stå där dagligen och stirra och fortfarande funnit denna plats lika vacker!!!

 

gladiator with some gold

Fick hem mina nya skor idag som jag beställde förra veckan någon gång. Är medlem hos Members.com och det är en sån otroligt bra sida. Det är nya rabatter varje dag och man kan verkligen hitta fynd. Dessa köpte jag för 100 kr och dom har väl kostat 300-400 kr annars! Likadant med ett par sneakers jag köpte för 120 kr som annars kostat 500! Är ni inte redan medlemar så bli det nu genom att klicka in här och registrera er, gratis!

maybe we should run away together

Var ute och hade en trevlig kväll med Tina och kom precis hem! Hon berättade om en strand hon och hennes mamma varit på idag och visade bilder och jag blev helt kär!! Jag håller tummarna på att vädret är på min sida i helgen så jag och hon kan åka dit ! Förresten.. detta är nog första kvällen på veckor då jag faktiskt är hemma ''tidigt'' annars brukar jag vara hemma vid 12 tiden vilket resulterar till att jag somnar vid 1-2 och ska upp 05.40 så det är verkligen för lite sömn och jag har börjat märka nu att min kropp säger ifrån. Dags för en ändring

tropical beach

I vår vackra stad helsingborg så gömmer det sig en stand där man kan få känna sig lite extra med alla fina palmer runt omkring. Känslan är nästan den samma som att vara utomlands, samt att där finns en resturang/bar. Dock har jag inte hunnit äta där än då det bara har öppet under sommaren, likadant gäller palmerna. Men sommaren är inte slut än och jag ska äta där innan det är slut på den härliga känslan i helsingborg stad!

the city

Igår var det söndag vilket innebär slappe dag för mig. Oftast iallafall! Efter några timmar av liggandes i sängen och kollat på några filmer så bestämde jag och Tina oss för att gå ut en sväng, den svängen tog oss dock ner till stan men det är jag glad över för vi fick se en otroligt vacker solnedgång samt lyckades jag ta några fina bilder på vår otroligt fina stad i perfekt ljus! (fler bilder kommer)

går dagens outfit:

Pink !

Min finaste Tina gav mig två fina saker i.. Lördags tror jag att det var. Älskar plånboken, och kommer använda den flitigt nu under sommaren! Älskar färg. Till denna plånbok så kommer jag matcha vitt och svart, hel vitt eller hel svart för att lägga mest fokus på den snygga plånboken. Perfekt nu när jag blev av med min gamla!

Coast nly shoes

Nu under sommaren så tycker jag att man ska fokusera mycket på skor, under de andra årstiderna som tex höst och vinter så har man inte lika stor urval som nu. Enligt mig! Kollar man igenom mina skor så har jag flest sommar skor just för att det är under sommaren jag gillar att variera som mest. Dessa skorna tycker jag är dö snygga, passar till både vardag och fest skor. Mycket detaljer så det kräver inte en avanserad outfit till. Blir snyggt med en kjol/shorts och ett snyggt linne och guld smycken! Efter som att det är sommar så ska ni inte vara rädda för att använda färg!!!

@nelly.com