My own fashion story

latest from my tumblr

Lite bilder från min tumblr där jag uppdaterar i stort sätt varje dag. Älskar inspo bilder och är så otroligt beroende av tumblr.. Nästan lite sjukt ;) Ifall ni är intresserade av att se fler bilder så kan ni kolla in min tumblr här, och även följa mig där ni kommer få se många inspriations bilder varje dag.

elinatagesson.tumblr.com

what i wanted was you

Efter jobb så åkte jag direkt ner till stan för ett möte på banken där jag fixade min internet bank som inte har fungerat samt beställde ett nytt bankkort. Betalade räkningar & jag kände mig faktiskt otroligt vuxen när jag gjorde det.. kanske låter löjligt? Men min mamma har alltid fixat sånt till mig innan så detta var faktiskt helt nytt för mig, men tror det bara är bra att jag börjar ta mer ansvar för mitt liv och för saker jag köper osv. Trotts att jag åkte hem med mindre pengar på mitt konto så är jag faktiskt glad och nöjd! Nu ska jag ut en liten runda med Natalie och sen blir det lägg dags..
fler bilder på dagens outfit kommer upp i ett inlägg senare ikväll!

Förr eller senare exploderar jag

Denna filmen var en av dom bästa samt sorligaste filmerna jag har sett. Kan säga att hade jag vetat att den skulle vara så sorlig så hade jag aldrig valt att se den på bio. Jag kände allt i min kropp, smärtan. Kändes som jag var med i allt som hände, kanske är det för att det är så liknande vad jag har genom gått? Alla grät i salongen, hörde hur alla snyftade, man såg att alla försökte hålla tårarna inne men det gick inte. Den var så bra, filmen gick med så mycket som är så likt verkligheten. Detta är en film jag rekomenderar till 110%, jag själv kommer kolla på denna flera gånger om. Den är så jävla bra!!!! vill inte berätta för mycket om filmen för vill att ni ska få se den själva och få uppleva en del av det många har fått genomgå. Denna filmen får 10/10, utan tvekan.

I almost had you, didn't I?

Hade en otroligt bra lördag tillsammans med Denise och Natalie. Vi begav oss av från Helsingborg ganska tidigt för att hinna till biografen i Malmö där vi skulle se på filmen '' Förr eller senare så exploderar jag '' och den började klockan 6! Vi hann i tid, och efter filmen så gick vi mest runder i fina Malmö när vi sen bestämde oss för att dra en utgång. Dock så var det inte den roligaste utgången jag har varit med om men vi drog på efterfest i .. kävlinge? Eller en bit från kävlinge hahaha och vi hade verkligen ingen aning om vart vi var, men kul hade vi! tyvärr så blev min plånbok snodd vilket suuuuger, känns som att hela mitt liv försvann, dock så är jag otroligt glad över att jag inte hade min mobil där i vilket jag brukar ha. Nu gäller det bara att spärra mitt bankkort, köpa nytt sommarkort och nytt idkort -.- förstår mig inte på idioter som inte kan låta andras saker vara. Nu är jag iallafall äntligen hemma och ska ta ett varmt bad nu, sen äta och sen blir det att kolla en serie och sen sova, jobb som väntar imorgon!

vad jag tyckte om filmen kommer i ett inlägg senare ikväll!

I'M GONNA LIVE MY LIFE

my dream.. min största dröm är att resa jorden runt, att få uppleva de mest fantastiska ställena denna jord har att erbjuda. Få smaka på världens all mat, se naturen, se allt det som kanske är någon annans vardag. men min dröm. för att börja denna otroliga resa så ska jag börja med att ta mig till australien, som nu i några år har varit mitt nummer 1 ställe! Jag minns när jag och Hannah snackade om det i 1an, då kändes det som en dröm som aldrig skulle kunna gå att uppleva då det är väldigt mycket pengar som ska läggas samt en hel den mod. Har varit bestämt länge nu, jag vill dit. Jag ska dit.

Efter att jag har jobbat hela sommaren så är det äntligen min tur att få åka ut i världen och upptäcka. Få träffa nya underbara människor, ändra min livstil helt. Jag är så redo. Min tanke var först att bara resa runt kusten, men min tanke och plan har nu ändrat. Jag kommer först att bosätta mig på ett hotel/hostel i några dagar där jag kommer att tillbringa mesta dels av min tid till att söka jobb, där efter hitta ett mer permanent boende och sen där efter resa runt i australien. Där finns så många ställen jag vill besöka, otroligt många fler än bara det kusten har att erbjuda! Sen tänkte jag faktiskt passa på att åka över till nya Zeeland också, se vad det landet har att erbjuda. Sen ifall jag har pengar över så vill jag även ta en kryssning till Hawaii och stanna där lite och sen åka hem. Min plan är att vara iväg i ett år, men mycket kan självklart ändras på vägen. Kanske åker hem tidigare, kanske senare. Jag längtar så så så mycket!!!! & har jag turen vid min sida så kommer jag få göra denna otroliga upplevelsen tillsammans med en av mina absolut bästa vän!

bilder från studenten som ni inte har sett än

Hannah som gick i min klass var så duktig att hon hade med sin kamera nästan hela student dagen, vilket är otroligt tacksamt då hon har lyckats ta otroligt många fina bilder från denna stora dagen. Det finns så många fler bilder men istället för att jag ska lägga upp alla så kan ni ju faktiskt kika in på hennes blogg och kolla? klicka >här< för att se resten.

I got one less problem without you!

Äntligen är det fredag och äntligen är jag lite ledig !! .. Efter en lång dag på jobb så bestämde jag mig för att göra en sminkning. Saknar faktiskt att hålla på med det, så jag tänkte.. Att ifall ni tycker om detta, att jag visar er sminkningar så kan jag fortsätta göra det? Kanske börja med före -efter bilder samt steg för steg där jag kommer förklara allt jag gör och varför! Kommentera vad ni tycker om denna iden så ska jag allt kunna fixa det till er :) fler bilder på sminkningen kommer i ett inlägg senare ikväll!

PINK LEMONADE

En kall snapple under sommaren är nog bland det bästa som finns. Dessa finns att köpa på espresso house men även på city gross och maxi (?) för mycket billigare pris. Var tvungen att köpa med ett par stycken i tisdags när jag såg vilket kanon pris dom sålde dom för! Snapple finns i olika smaker och är absolut värda priset!