My own fashion story

that one person, who always will be your first love.

him. me. and all the things between. maybe im just to afraid or maybe it's just the truth. he was my everything, the one boy i really loved. the one i loved the most and the one i allways will love. the thing is that i don't think i can love anyone the way i loved him. course i will be able to love again, but not the way i loved him. we all have that one person we never will forget. the one personen that allways will be our first love. our first real break up. maybe it would be different in case he was still here. maybe i would be able to love like that again. but .. his not here. he will never be here again and that scares me to death. to know that the one person i loved that much, the one person that i gave everything to, the one that allways will be my first love. i will never see him again. even if he hurt me, and i hurt him we forgave each other. and even after our break up we became really good friends. and i think the worst part of it all is just that, that we did not get a unhappy ending, we would still laugh toghetter, tell each other everything. so i guess.. yes i will love again, i will love big again, but maybe just not the way that i loved him. not that i don't want to, because believe me i want to.. he will allways have that part of my heart and nobody will ever take over that part.i will love you and miss you until the end of my days..

bilder sen 2010.

shit about me that you didn't know

20 saker du kanske inte visste om mig..

1. äter hellre chips och dipp än en påse med godis!

2. har en ganska så stark personlighet, tror jag

3. har fyra katter

4. så fort jag blir blek så känner jag mig som en zombie och mår typ inte bra

5. mitt längsta förhållande varade i nästan 3 år

6. har faktiskt bra betyg i skolan, mina flesta betyg är C,B,A vilket motsvarar - VG, VG+ och MVG

7. har i stort sätt ingen kontakt alls med min pappa

8. älskar människor som får mig att skratta, och får mig att må bra!!

9. hatar att ha omålade naglar. speciellt när jag inte har lösnaglar, känner mig smått som en kille då

10. är glad över att jag valde stylist linje men det är ingenting jag kommer att jobba med inom framtiden. kanske något litet men annars inte!

11. har haft 2 långa förhållande resten räknas i stort sätt inte

12. startade min blogg 2009 på blogg.se och den finns fortfarande kvar, as kul att läsa igenom den då och då!

13. när jag var liten så ville jag bli advokat, men sen när jag blev några år äldre fick jag veta att dom stod på den ''onda'' sidan så då ville jag bli åklagare

14. mina vänner och min familj är allt för mig, dom jag hade kunnat dö för.

15. har många nära vänner men endast två som är mina närmsta, som vet verkligen allt om mig

16. har svårt att öppna mig för människor, och det är väldigt få jag har kunnat öppna mig till 100%

17. finns ungefär 6 personer som känner mig in och ut, resten känner mig bara till en vis %

18. hade jag haft pengar till det hade jag nog shoppat varje dag, eller iallafall varannan

19. har varit blond hårig, nästan svart, rött, mörkbrunt, lila, ljusbrunhårig genom mina år. och första gången jag färgade mitt hår var typ år 2010/2011

20. varit utomlands en gång, om man inte räknar med norge och danmark!

 

 

fick en god nyhet idag!

Vill ni veta den goda nyheten jag fick idag? .. eller? .. äe jag tänker dela med mig iallafall nu är det så här att jag har varit över stressad sen förra onsdagen när vi lämnade in vårt gymnasiearbete för man kan antingen blir godkänd eller inte godkänd, samt att blir man inte godkänd så får man inte sin exam. så jag har varit otroligt nervös, knappt kunnat sova. glöm äta, så har inte mått så värst bra. men idag direkt efter lunch så fråga vi våra stylist lärare när vi skulle få reda på vårt betyg så sa hon rakt ut '' men ni har blivit godkända '' jag sa va nog 3 gånger innan jag fattade att det var sant så jävla glad!! fick höra att typ hälften av klassen inte blev godkända så ni förstår nog varför jag var så nervös och varför jag nu är så glad!

en bild från mitt och natalies gymnasiearbete! kommer även berätta senare vad det var för något vi gjorde

You're out of your mind To think that I could keep you Out of mine

vädret idag var kaos, spö regnat hela dagen och varit jätte blåsigt är det bara jag som blir helt seg och mega trött när vädret är så dåligt? tror jag påverkas otroligt mycket av vädret.. oh well. tog reda på allt jag har efter mig idag i skolan och det är trots allt inte så mycket så nu ihelgen blir det en inne sittar helg och bara massa plugg men självklart massa mys också. måste ju jämna ut sig på grund av det tråkiga vädret så fick det bli ännu en tråkig outfit och ännu tråkigare bilder men hoppas ni blir lite glada iallafall !

you are crazy and i am out of my mind

hejhopphallå, nyss kommit hem från vår balklänning provning, eller vad man kan kalla det och jag är så sjukt nöjd. allt var inte helt klart men hittils känns det verkligen jätte bra!! imorgon så avslutas den extra kursen i stylist som jag har valt till och på måndag påbörjas den andra. var osäker som fan innan ifall jag skulle ha den eller inte, men nu vill jag. eller jag tror det

läppar jag gjorde idag

TWO OF MY LATEST OUTFITS

2 av mina senaste outfit's bilder. som jag skrev igår så tappar jag suger för att klä upp mig när vädret är tråkigt.. vi får hoppas på sol nu igen så jag kan slänga upp några roliga bilder till er. håll tummarna med mig kanske får upp några bilder senare idag men vill inte lova något.

BLACK N' WHITE

HOUSE INPO

en stor dröm för mig är att få inreda ett helt hus, är helt galen i inredning och det märker man nog ganska snabbt på te.x mitt rum. men mitt rum har så liten yta, nöjer mig inte med det lilla utan vill bara fixa mer och mer. brukar till och med gå och fixa & trixa med resten av hemmet..

här är lite inpo som jag gillade !

prestationsångest..

var så nervös för någon månad sen inför studenten, sen förra veckan kände jag bara att jag ville att allt skulle ta slut. känns som att jag har så sjukt mycket över mig som jag måste bli klar med, men när jag kollar på det jag måste bli klar med så är det inte så mycket. vet dock att jag skulle gjort allt när jag väl fick det. men hände så mycket förra terminen så jag hade ingen alls energi till skolan, ingen lust att plugga överhuvudtaget. vet att jag kan så mycket bättre, och vad jag än gör så blir jag aldrig 100 % nöjd. och det är verkligen sjukt jobbig. även fast jag gör en sak som alla andra kan säga är jätte bra så blir jag inte nöjd, får jag ett B som betyg (VG+) så är jag inte nöjd. blir nästan besviken på mig själv för att jag inte uppnådde ett A(MVG). ibland kan det vara bra att ha stor press på sig själv, då man oftast presterar som bäst. men just nu ger det mig bara stress. samtidigt som att det ska bli skönt när skolan är slut, så vill jag samtidigt inte det. satt nyss ner och pratade med min mamma om hur jag känner och hon är exakt likadan som mig. tackar gud att jag har min underbara mamma som hjälper mig, även fast jag känner att jag bara vill ge upp. lägga mig i sängen och ligga där tills den 5 juni då jag tar studenten så hjälper hon mig fram. även fast hon pressar mig lite så vet jag att hon gör det enbart för min skull, för hon vet exakt som jag att när jag vill något så går jag all in för det och ger mig verkligen inte. så nu är det bara att rycka upp sig, sluta klaga och köra på som fan nu sista tiden! för jag vet, jag kan fixa det och jag kommer att fixa det!!

moonboard prov!

som jag skrev innan så hade vi prov idag i stylisten. och provet var då moonboard med massa glitter och extrema saker, man skulle även ha ett skisspapper till som jag målade upp igår ! blev helt okej nöjd men som sagt, blir aldrig helt nöjd så !

you dirty little fuck

kollade igenom alla mina bikinis innan och fan vad jag vill ha sommar nu! har ju massa snygga som jag själv knappt har hunnit använda ännu? två av dessa nedanför har jag aldrig använt. dock så är jag sån att jag inskaffar mig sjukt många varje år, sen använder jag knappt aldrig dom. så i år ska jag försöka lugna mig , men har redan koll på två stycken som jag vill ha ..