My own fashion story

vart är mänskligheten påväg någon stans?!

hejhejhej. idag har det varit mycket diskutioner om händelsen som inträffade här i helsingborg igår. det är riktigt sjukt och man kan inte riktigt ens beskriva med ord, detta är något som aldrig skulle få hända. det skulle handla om fotboll, gemensakp och kärlek. men det förvandlades snabbt till hat, bråk och mord. jag ger mina tankar till pappan som gick bort, och till hans familj. tänk er, han har 4 barn? dom kommer få växa upp utan en pappa. för vilken anledning? att han ville kolla på en match och stödja det laget han höll på? hur fan kan detta leda till mord? vill gärna att dessa idioterna som mördade honom ska förklara en jävligt bra förklaring till hans familj varför dom gjorde detta! vad tänker människor på. 

sånt här får mig verkligen att skrämmas, vart fan är mänskligheten på väg?! inte nog med att en man mördas utan en krog blev total förstörd, folk som var ute för att ha kul blev skadade. och ännu en till krog drabbades så att dom fick ta ner sina kunder till källaren för det var som dom beskrev ''krig'' utanför. mitt i centrala helsingborg. detta är sorligt och omänskligt. idag kommer det hållas en manifestation på stortorget i helsingborg där tusentals människor kommer att visa sitt stöd till att det räcker, detta är inte okej. ska det behöva vara så att man enbart kan kolla på fotbolls matcher på tv? för det verkar ju vara det folk vill. man kommer ju inte våga gå på matchen och stöjda sitt lag ifall där finns risk att man blir dödad mitt på en öppen gata med flera folk runt omkring.

spa day!

så sjukt skönt att inte vara bakis!!! drack ändå en hel del igår, och brukar vanligt vis bli bakis jätte lätt men idag så slapp jag det. awesome ! har precis tagot ett mysigt bad, perfekt att ha en liten spa dag på söndagar. vila ut efter helgen samt återhämta sig inför kommande veckan

67 dagar kvar..

det är så galet. att jag tar studenten om 67 dagar. studenten som jag längtat efter så länge, men jag tror inte riktigt jag har insett från nu vad det faktiskt innebär. nej jag har aldrig riktigt tyckt om skolan. men där jag är nu, där känns det rätt. och om 67 dagar ska jag lämna allt det. jag blir inte bara nervös, utan faktiskt lite ledsen. dom har hjälpt mig så sjukt mycket, att mogna, komma på rätt väg. och nu ska jag då försöka tacka dom för detta, och gå vidare? studenten är som ett nytt kapitel. allt som innan var, allt man visste, är borta.

ett nytt kaptiel som innbär jobb jobb jobb. jag har ingen aning om vad jag ens vill jobba med? har försökt lista ut det dagar efter dagar, men än i dag är jag helt tomt på ord. har ingen alls aning. vet vad jag inte vill. men det räcker inte så långt. det är så läskigt när man tänker på framtiden, om man tänker ''om tio år, vart kommer jag då stå i livet'' jag tycker det är läskigt för att jag inte har någon aning. allt jag vet är att om 67 dagar tar jag studenten, 10 dagar ledigt sen kommer jag sommar jobba till sista augusti, sen bär det av till australien. men sen vet jag inte iheller? kommer stanna i australien tills jag känner för att åka hem igen.. men sen då?

alla tankar gör mig nervös, rädd. rädd att mitt liv kommer bli så som jag verkligen inte vill. har så stora förhoppningar, krav och förväntningar på hur livet kommer se ut. men är rädd för att bli missnöjd, känna att det inte alls var så här jag ville ha det. och då kanske det är försent att göra något. livet är ju inte rättvisst, och har långt ifrån varit det för mig hittils. men i det nya kapitlet kanske det är? då kanske jag också får lite rättvisa. vem vet.. inte jag iallafall.

save water, drink champagne

godmorgon! gud vad roligt vi hade igår. först käkade jag och natalie grillat här hemma hos mig med några glas vin, sen gick vi vidare hem till natalie för förfesten dit martina, selma och rina kom! hade verkligen skit kul, vi spelade öl spel, dansade, skrattade och hade en awesome kväll. var hemma runt 6 imorse och var såsåså trött, så somnade gansa så snabbt! 

metallic jelly

äntligen så kom dessa snyggingarna in igen, och ett par är nu på väg hem till mig  hann aldrig beställa dom när dom först kom in, men nu så  klicka på bilden för att komma direkt till skorna ..

@nelly.com

some news from H&M

fina nyheter från h&m, är i stort sätt förälskad i vart ända plagg. svart kan aldrig bli fel, till fest, till vardag passar verkligen till allt! sommar som vinter. i vår kommer vi att se många olika linnen av denna modell, samt kjolarna. både linnena och kjolarna är en sak man verkligen ska ha hängandes i gaderoben inför våren 2014!

inte nog med bara svar utan läder samt olika djurmönster kommer vara sjukt popis, kjolen i läder/ormskin kommer bli as fint med ett vitt eller svart vanligt och enkelt linne och med ett par snygga klackar eller sandaler. smyckra detta med guld eller silver, men helst guld  

@H&M

I knew his world moved too fast and burned too bright..

jag gör mitt gymnasiearbete tillsammans med natalie, då vi kom på en as grym idée. vi har dock valt att hålla det lite hemligt, fråga mig inte varför. mer som en kul grej  men vi båda blev grymt nöjda med dagens resultat så tänkte faktiskt visa er iallafall denna bilden och kanske någon annan längre fram. 

as long as we're together, life will be good

hello! var nyss ute med min babygirl i några timmar och promenerade och snackade om allt som finns att prata om, som vanligt  ikväll blir det bara att ta det lugnt, kolla det nya avsnittet från the vampire diaries och sen någon film tillsammans med ostbågar och cola så klart  vet inte riktigt hur planerna för imorgon ser ut, fortfarande lite oklart.. men vi får se  

bild på min och tina under vår egna lilla lektion idag 

ombre eyeliner

testade på att göra en ombre eyeliner idag. och det var mycket enklare än vad jag trodde, nu var detta första gången jag gör detta samt första försöket. tycker det är så sjukt snyggt och jag kommer absolut använda mig av detta flera gånger i sommar. fräknarna är dit målade då det var mitt syfte med sminkningen! vad tycker ni? snyggt, mindre snyggt? jag älskar det 

nelly trend

just nu så har nelly 30% rabatt på nelly trend och jag är nog inte ensam om att älska dom kläderna! så snabba er in och kolla in deras snygga plagg. rabatten gäller fram tills på måndag men storlekar osv kan ta slut snabbt. klicka på bilderna för att komma direkt till plagget

@nelly.com

rabattkod: NLYTREND