My own fashion story

67 dagar kvar..

det är så galet. att jag tar studenten om 67 dagar. studenten som jag längtat efter så länge, men jag tror inte riktigt jag har insett från nu vad det faktiskt innebär. nej jag har aldrig riktigt tyckt om skolan. men där jag är nu, där känns det rätt. och om 67 dagar ska jag lämna allt det. jag blir inte bara nervös, utan faktiskt lite ledsen. dom har hjälpt mig så sjukt mycket, att mogna, komma på rätt väg. och nu ska jag då försöka tacka dom för detta, och gå vidare? studenten är som ett nytt kapitel. allt som innan var, allt man visste, är borta.

ett nytt kaptiel som innbär jobb jobb jobb. jag har ingen aning om vad jag ens vill jobba med? har försökt lista ut det dagar efter dagar, men än i dag är jag helt tomt på ord. har ingen alls aning. vet vad jag inte vill. men det räcker inte så långt. det är så läskigt när man tänker på framtiden, om man tänker ''om tio år, vart kommer jag då stå i livet'' jag tycker det är läskigt för att jag inte har någon aning. allt jag vet är att om 67 dagar tar jag studenten, 10 dagar ledigt sen kommer jag sommar jobba till sista augusti, sen bär det av till australien. men sen vet jag inte iheller? kommer stanna i australien tills jag känner för att åka hem igen.. men sen då?

alla tankar gör mig nervös, rädd. rädd att mitt liv kommer bli så som jag verkligen inte vill. har så stora förhoppningar, krav och förväntningar på hur livet kommer se ut. men är rädd för att bli missnöjd, känna att det inte alls var så här jag ville ha det. och då kanske det är försent att göra något. livet är ju inte rättvisst, och har långt ifrån varit det för mig hittils. men i det nya kapitlet kanske det är? då kanske jag också får lite rättvisa. vem vet.. inte jag iallafall.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas