My own fashion story

I just need you to see, losing you was not a part of the plan

gud vilken härlig dag det har varit idag!! var egentligen ledig då vi bara har stylist på fredagar men våra lärare var i göteborg så vi fick ledig. dock så åkte jag martina& natalie till skolan ändå för att spendera vår dag i stylistsalongen och sminka till våra gymnasiearbete! det var så himla mysigt, två salonger helt för oss själva med bra musik och samt god mat  vi blev klara vid 4 och åkte då hem, blev faktiskt jätte nöjd med dagens resultat samt nöjd över mig själv att jag åkte till skolan när jag egentligen var ledig 

gold makeup brush set

har hört mycket bra från hemsidan sheinside men har själv aldrig beställt något där ifrån. dock så blev jag sjukt sugen på dessa penslarna, grymt snygga! dock så är frågan bara hur bra dom egentligen är. men det är ju helt klart värt att testa! klicka på bilderna för att komma direkt till make up penslarna.

@sheinside.com

bohem make up

varit helt slut i kroppen idag så bestämde mig för att vila när jag kom hem från skolan och vaknade igen vid 19  är ledig imorgon vilket är sjukt skönt, dock så ska jag till skolan ändå då jag och natalie ska jobba på vårt gymnasiearbete  idag på stylisten så skulle vi sminka efter stamar och lite bohem inspirerat. så här blev min sminkning:

We'll sleep together on palm frond mats and make love. like savages. beautiful, beautiful savages

Just because I’m telling you this story doesn’t mean I’m alive at the end of it. This could all be pre-recorded and I could be talking to you from the bottom of the ocean. Yeah, it’s that kind of a story. Because things just got so out of control.
''There’s something wrong with your love story, baby. They may love you, but they will never love you as much as they love each other. Otherwise, they wouldn’t share you, would they?"

triangel bikini

dessa bikinis är så sjukt snygga och kommer verkligen att vara popis inför sommaren. dessa två är helt klart mina favorier men hade jag fått så hade jag nog velat ha alla där finns  ska självklart inskaffa mig en sådan skönhet, måste bara bestämma mig för en först.. klicka på bilderna för att komma till bikinin. 

@international.triangl.com

 

under the sun where we belong

min outfit idag fick bli en tråkig, då vi hade omprovs dag vilket innebär att har man inget efter sig behöver man inte komma till skolan, men jag hade utveckligssamtal idag också. samt att jag skulle göra ett prov som jag har övat på nu sen i måndags, känns som att det gick jätte bra  nu väntas ett långt varmt bad!

tröja-kofta//bikbok//jeans//G-star

NLY shoes, 25%

älskar nellys egna skor, dom har alla olika modeller och färger till bra pris samt bra kvalité. nu får ni 25% rabatt ifall ni skriver in koden : SHOEVIP 

to die for !

det här är helt klart den perfekta sommar outfiten, svart svart & svart.. läder och lång kofta/kappa, en svart skjorta/blus i tunnt tyg med en lång v ring. skora 'är också to die for. har ni inga leopardmönstrade skor än så är det helt klart ett måste in för våren och sommaren!