My own fashion story

Fredags kvällen!

I fredags så åkte jag och Natalie ner till stan för lite mys på china town! Mysigt och gott var det verkligen. Efter maten tog vi ett glas vin som sen ledde till en öl och sen där efter flera glas vin till.. Haha ja ni kan tänka er hur det slutade! Blev alltså ingen bio haha. Var bakfull ungefär hela dagen och kvällen igår så var bara hemma och hade det mysigt och jul pyntade med min älskade mor !

Back n grey !

Är så förälskad i denna snygga stilen. Att blanda det gulliga med stilen av det lite rockiga och hårda! Jag själv använder inte kjol nu i denna årstiden då jag är för känslig och fryser så snabbt. Men annars hade jag verkligen utsatt mig själv för lite kyla för detta är så så så snyggt! Hatten till är som pricken över i:et och gör sin sak så perfekt. Ett par höga knästövlar till är ungefär den detaljen som jag anser gör hel heten i outfiten!
mm

 

mm by elina-tagesson featuring a black hat

28 november

Ska försöka komma igång lite så smått nu igen. Kommer dock inte bli jätte många inlägg varje dag men ska göra mitt bästa för eran skull Nu i helgen så väntar bio och middags mys med Natalie och Martina så det ser jag framemot. Känner verkligen att jag behöver en ute kväll och hitta på lite skoj och släppa tankarna! Förresten hur sjukt är det inte att på måndag så är det redan 1 December? Jag har inte ens hunnit smälta att det är höst och nu är det helt plötsligt vinter och December! Iallafall, tanken i helgen är att vi ska kolla på en komedi film, vilken det blir har vi inte riktigt kommit fram till ännu men tror det kommer bli dum dummare 2. Passar oss tre perfekt hahah , och så blir det kina mat med några glas vin

bra morgon !

Jag vaknade upp otroligt tidigt idag jämfört med alla andra morgnar de senaste veckorna! Har haft så svårt för att sova så har inte somnat från 4-5 på natten och sovit till 1-2 på dagen. Men igår kväll lyckades jag somna någon timme tidigare än vanligt samt att jag vaknade klockan halv 10 i morse pga att solens strålar lyste upp mitt rum. Vilket var skönt! Så nu är jag uppe och planerar en god frukost till mig och min syster, tror det bli pannkakor. Gott va? Sen ska jag komma igång och städa lite sen blir det julpynt i helgen, mysigt va?! Jag älskar ju jul så jag ser verkligen framemot ett julpyntat hem

i fall deeply in love with every part of you

Det har hänt lite saker i mitt liv som har fått mig att ha min energi och tankar på andra saker än bloggen vilket jag ber om ursäkt för, och jag vet inte ens om min uppdatering kommer bli så mycket bättre men jag ska iallafall försöka! Jag kommer inte berätta vad det är som pågår i mitt liv då jag vill behålla dessa personliga saker för mig själv och för mina nära. Annars hoppas jag att ni har lite förståelse för detta och så fort mitt liv börjar bli normalt igen eller vad jag kan kalla det så kommer min blogg också komma tillbaka till sin normala vardag! Men tills dess så får ni nöja mer med lite inlägg lite då och då, när jag har ork och tid helt enkelt.

Help me !

Gillar inte egentligen att ha mobil skal men gud detta är ju to die for!! Någon som vet vart jag kan få tag på detta? Har sökt runder lite men lyckas tyvärr inte finna det..

new year part 2

Jag tänkte faktiskt ha en röd nyårs klänning i år. Älskar röda klänningar men det gäller verkligen att det är rätt model på klänningen samt rätt röda färg för att det ska bli denna perfektionen som man är ute efter. Jag har hittat otroligt många snygga röda klänningar på nelly.com och därför valde jag att göra detta kollaget, nyårs kollage nr 2.

Alla klänningar är från nelly.com och jag tycker att dom har perfekt model samt färg! Dock så hittade jag min nyårs klänning som jag verkligen vill ha idag på en annan hemsida och den är inte röd, så får se hur det blir för min del. Men för alla er som fortfarande inte har hittat exakt det ni söker, så våga bära färg på nyår! Alla kör alltid med svarta klänningar, eller vanligast! Så våga bryta mönstret, rött är snyggt!

red for new year!