My own fashion story

blue lagoon like it was yesterday

Alltså det är sjukt, jag minns denna dagen när Martina tog denna bilden som om det vore igår. Vi hade bokat en båt tur som skulle ta oss runt HELA Malta samt stanna på öarna Gozo och Comino. I början när vi satte oss på båten så var vi så sjukt besvikna, vi hade knappt sovit något. Tror inte ens att vi hade sovit? Och båten hade tak överallt, vi hade planerat på att sola osv. Så vi var besvikna. Denna turen tog allt som allt en hel dag, från 8 på morgonen till 8 på kvällen.

 

När vi kom till Gozo så tog vi enbart två snabba stopp vilket vi då också var as sura över för vi satt mestadels i en minibuss och svettades som två grisar i 40 graders värme. Men när vi kom fram till Comino så fick vi stanna där mycket längre och gud vad glada vi var. Det första man ser är det underbart kristal klara havet, och tanken slog oss båda två. Vi skulle inte åka där ifrån utan att ha fått bada i blue lagoon. Vi klär snabbt av oss och ska hoppa i, vilket var omöjligt.

 

''Stenarna som man gick på skärde in i ens fötter och vattnet var så klart att man hade ingen aning om hur långt upp eller långt ner stenarna var så man fick vara försiktig. Man ser på bilden att vissa stenar verkar se ut att ligga precis vid vatten ytan, men tro mig dom flesta stenarna kunde man inte ens bottna till! Sen fanns det ju vissa undantag, dom stenarna man simmade rakt in i osv.. ÅH ta mig tillbaka, till just detta stället! Underbara blue lagoon.. Åker ni någongång till Malta så besök detta stället!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas