My own fashion story

vegetarisk middag

Denna rätten kan man även göra till köttälskare och ha i nötfärs i stället för svampen. Men nu valde jag göra detta på mitt egna sätt och det blev otroligt gott. Kan även passa på att påpeka att jag skulle haft spenat pasta till som hade matchat lite bättre med färgerna men var lite små stressad i köket igår så råkade hälla i tomatpastan istället haha. Så det ser ut som en halloween färgad tallrik, men vad gör det ?

Du behöver (4 pers):
4 gula paprikor
körsbärstomater
2 gula lökar
svamp
ruccula sallad
sparris
olivolja
cashewnötter
Tillbehör:
pasta

Gör så här : Sätt ugnen på 200 grader och skär av ett lock på paprikorna. Ta ur alla kärnor. Där efter så delar du tomterna på mitten och lägger detta tillsammans med nötterna i en ugnfast form. Häll lite olivolja över allt och blanda till. Under tiden detta står i ugnen i 20 minuter så stek svampen , därefter löken. När detta är klart så tar du upp formen och lägger paprikorna på ett enskilt fat. Ta svampen och löken och blanda tillsammans med nötterna och tomaterna. Hacka rucculan och blanda med i resten av ''röran''

Fyll sedan paprikorna med röran och riv ost till toppen innan du sätter på locket. Tänk på att smaka av med salt och peppar hela tiden så du får till den där perfekta saltan i maten! Lägg paprikorna fyllda med lock på i en ungfastform och höj ugnen till 225 grader. Därefter så ska dom stå inne i 10-15 minuter till. Under tiden, börja med pastan. Stek sparrisen i smör och salta lite försiktigt.

Sen är det bara till att servera! Jag valde att servera med paprika locken vid sidan om som en dekoration! Använde även en del av röran till pastan för att få det att se snyggt ut samt lite mer smak, detta är otroligt gott!!!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas