My own fashion story

vad behövs i min garderob i höst?

Efter sommaren så är det dags att fylla på garderoben med massa höst plagg och idag tänkte jag tipsa om säkra tips till höstens alla väder. Jeans skjorta är ett snyggt och säkert kort att köra på! Går att använda till alla möjliga tillfällen och även till många olika plagg. Själv tycker jag det är snyggast med en formad jeans skjorta som man har knäppt, det är elegant, snyggt och passar på de flesta. Till detta hade jag valt att matcha till ett par svarta jeans för att inte krossa jeans färgen för mycket.

Till detta är det snyggt att köra på med smycken och detaljer! En snygg väska och varför inte en snygg hatt? Har tipsat om hatt innan men gör det igen då det är så otroligt snyggt. Ett annat otroligt snyggt och säkert kort för hösten är Timberland! Detta modet bara fortsätter och jag tycker det är så grymt snyggt. Känner man då inte för att betala summan för Timberland så har nelly fått in ett par nästan identiska skor.

He

 

He by elina-tagesson featuring a fedora hat
 
För att inte bryta mönstret totalt så hade jag valt en svart snygg jacka. I kollaget här ovanför har jag valt en kappa men blir minst lika snyggt med en skinnjacka, gärna en skinnjacka med detaljer som dragkedjor eller andra snygga mönster! Det är upp till var och en och jag hade kört på den jacka jag anser är mest bekväm och passar mig så jag hade nog valt en skinnjacka men en kappa är så otroligt snyggt på de som verkligen passar i det. Vem vet? Finns säkert en snygg kappa som passar mig med

30 september 2014 20:22 | FASHION |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas