My own fashion story

Q/A my body ..

Q/ tränar du något och isåfall hur ofta?

A/- Nej jag tränar faktiskt inte alls för tillfället och har aldrig tränat på ett gym!

 Q/ Jag älskar din kropp, kan du ge några bra tränings tips? Hur gör du för att hålla formen? Kram

A/ - Ska jag vara helt ärlig så kan jag noll om träning, vet att det är bra att kombinera cardio med styrketräning men thats it, och äta nyttigt? Jag gör ingenting för att hålla min form eller vad man kan kalla det. Äter dock ganska så nyttigt men kan hända att jag slänger i mig lite pizza, mc osv..kram!

Q/ Hur kan du vara så perfekt? Din kropp, ditt utseende, ditt liv. Jag är så avundsjuk.. Jag älskar din blogg och läser den varje dag!!

A/- Aw.. Jag är inte perfekt någonstans fina du. Ni får ''lära'' känna den delen av mig som nästan allt är bra med men jag har självklart en annan sida utanför bloggen som jag har valt att inte dela med mig så värst mycket av då det nog inte är så kul för er att läsa om mina dåliga dagar. Självklart kan jag dela med mig lite mer ifall ni vill det? Haka inte upp dig på vad samhället säger är ''perfekt'' finn en defination av dig själv som du anser är bra och var nöjd med den för ingen är perfekt tro mig vi alla har något man önskar man kunde ta bort, ersätta eller få till!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas