My own fashion story

stay tuned ..

Idag är jag verkligen helt slut i min kropp och hade egentligen bara velat sova hela denna dagen och inte göra något alls. Jobbar på sjukt hårt hela veckan och min kropp börjar verkligen säga till nu, men den får vila på söndag! Hur har er vecka varit? Visst är det helt underbart väder. Jag njuter verkligen vartenda sekund! Hoppas det håller lite längre, känns ju som att sommaren precis började?

Nu blir det snart PW med bae. Hade egentligen gärna skippat det idag men nope, gäller att ligga på ifall man vill se snabba resultat. Grymt hur bra vi är på att tagga varandra? Ifall den ena är otaggad så taggar vi upp varandra på inga sekunder alls, mycket roligare när man är två! Har även börjat med att göra övningar hemma så håller mina tummar om lite resultat innan Australien iallafall, hehe!

Som vanligt efter PW så blir det en smoothie. Fick förresten en fråga ifall jag kunde skriva upp recept på mina smootihes och självklart kan jag göra det trots att dom är bus enkla. Kan slänga upp ett inlägg med 3 olika så har man lite att variera bland också? Egentligen så är det bara att blanda i det man gillar. Men gärna inte för mycket olika smaker utan man ska gärna hålla sig till ca 3 olika för att inte röra ihop smakerna allt för mycket. Stay tuned !

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas