My own fashion story

Take me around the world

Topp 7 lista

Min lista skulle egentligen bara bestå av 5 länder men nu förlängde jag det lite ..

 

1. Australien, ett land jag länge har drömt mig bort till och som snart kommer få bli sanning. I Australien kommer jag stanna tills jag helt enkelt känner att jag vill åka hem, kommer att ha ett arbetsvisum så kommer även jobba och helt enkelt bo och leva där och detta kommer jag få göra i 1 år! Inom det året kommer jag även åka över till Nya zeeland och spendera några veckor där! Australien har så mycket att erbjuda så jag tycker att man ska ge landet den tiden det förtjänar. Anledningen till varför jag är så fast i Australien är för naturen, kulturen, djuren, människorna, miljön.. Tror nästan det är allt!

2. Hawaii, jag behöver nog inte skriva så mycket för att ni ska förstå varför hawaii ligger som topp 2. Surfa, killar, livet, bada, festa.. Allt! Denna resan kommer att ske efter Australien, inget som är helt 110% ännu men det är det jag vill. Vi får se hur det blir med det, men åker jag inte dit då så kommer jag åka dit någon annan gång. Garanterat. Här tycker jag också att man ska stanna ett tag, kanske inte i 1 år men iallafall mer än bara 2 veckor. Har någon av er varit där? Isåfall kanske du hade velat dela med dig lite av dina erfarenhet av din resa?

3. Bora Bora, vet inte riktigt om detta egentligen ligger på nr 3 men eftersom att Bora Bora ligger i mitten av allt så tänkte jag att det passade perfekt här. Har inte hört så mycket om stället om jag ska vara helt ärligt, jag vet bara att det lilla jag har sett så är jag helt förälskad och måste verkligen åka dit! Tror att det påminner mycket om andra ställen men tror även att det har sin egna speciella lilla sak. Samma här, har någon av er varit här så får ni mer än gärna dela med er!

4. Santorini/grekland, detta har alltid varit ett ställe som jag har känt att jag måste få besöka! Grekland i sig ska vara ett helt underbart land och vet många som har varit där och som har sagt ''Elina, du måste åka dit'' Detta är absolut ingenting jag tvekar på och därför hamnar Santorini på fjärde plats. Bara bilder på detta otroliga stället får mig att vilja packa min resväska och lämna Sverige redan imorgon och vara iväg i minst 2 veckor!! Helt otroligt underbart.

5. Dubai, detta är väl ett ställe alla måste besöka? Wow är ett perfekt ord för att beskriva Dubai! Tror att alla som älskar att resa som jag gör har Dubai på sin '' åka till lista'' och är verkligen inget ställa man vill eller tänka gå miste om! När jag kommer åka hit är helt oklart men det kommer att ske och tror att detta är det perfekta stället för mig att ta med en kompis till. Bara shoppa, sola, leva livet i några veckor!

6. Montenegro, eller egentligen Balkan överhuvudtaget. Tror inte detta är ett ställe många tänker på men det är helt otroligt. Min bästa vän är från Serbien och har besökt fleratals ställen i balkan och rekomenderar så många ställen och har kollat upp flera bilder och är helt enkelt förälskad! Kolla på naturen?! Jag dör ju lite inombords.. Här hade jag också velat stanna länge, och inte bara just här utan resa runt och få uppleva det underbara balkan har att erbjuda!

7. Paris, egentligen så prioterar jag absolut inte Paris sist på min topp 7 lista då detta är ett av de länderna jag vill åka till typ.. NU. Men när jag åker till Paris så vill jag att det ska vara med ''the love of my life'' Klishe va? Paris är så underbart och det är en stad jag har varit förälskad i så länge och som jag knappt kan vänta för att få åka till! Tänk er alla mysiga fik, all shopping? Alla fina saker att se på, omg..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas