My own fashion story

bra torsdags häng!

I torsdags var tanken att vi bara skulle ta vars ett glas vin men det blev ju inte riktigt så haha. Vi satt och flabbade i flera timmar om allt möjligt och tänkte inte riktigt på hur mycket vi drack men kvällen var helt underbar så det var väl värt att vara helt död på jobb igår. Somnade inte från efter 2 någon gång då natalie också sov här och vi kunde inte sluta skratta åt varandra haha.

30 maj..

Idag är det jobb från 11 till 18.00 och sen där efter ska jag snabbt byta om och sen åka vidare till fina Natalie S som vi ska fira med massa alkohol, dans, sång och skratt. Dock blir det ganska lugnt med alkoholen för min del då jag jobbar på söndag också men börjar inte förren kl 12.00 så hinner ju fira henne ett bra tag iallafall. Ska försöka ta bilder där också men blir så lätt att man glömmer bort det. Annars då, vad ska ni göra denna lördag? Btw, kommer upp fina bilder från balen senare idag!

 

28 maj

Går dagen började med ett jobb pass från 9 - 15.00 och då sminkade jag massa fina tjejer till balen! Åh alla var så taggade och blev så så så fina. Efter det åkte jag ner till stan för att möta upp natalie och frida då vi skulle kolla på våra otroligt vackra vänner innan balen. Åh dom var så fina att jag nästan blev tårögd. Självklart följde min kamera med och fick massa bilder på dom. Efter det när dom skulle vidare till middagen så satt jag frida och natalie oss på hamnkrogen tillsammans med filip, anton och fredde. En riktigt bra dag och kväll med underbara människor!

snake print !

Ett av mina nya plagg är denna sjukt snygga toppen!! Som faktiskt är en bikini, hur cool?! Har länge velat ha den men inte hittat den i min storlek. Så var jag på väla med Frida för någon dag sen och fick syn på denna, perfekt i min stolek och sista som fanns kvar!! Nappade direkt. Den kostade endast 50 kr och blev helt chockad och sprang i stort sätt fram till kassan hahah!

i wonder.. If ill ever see you again

Har haft så fullt upp dessa senaste dagarna då det är mycket som ska fixas inför resan som visum och massa andra saker vi ska läsa igenom. Känner mig helt lost haha men har fixat det mesta nu så det känns sjukt skönt. Jobbar till kl 3 idag och sen ska jag åka ner till stan tillsammans med Natalie och Frida och kolla på fina Evelina, Emely och Jonte som ska på balen. Självklart ska min kamera med mig så ska försöka få några fina bilder på mina bubbisar!

PROM MAKEUP..

 

Imorgon så är det dags för BALEN i helsingborg och ser framemot att se alla fina människor. Själv så kommer jag först jobba på make up store där jag kommer sminka massa fint inför deras bal. Och vad rekomenderar jag då för sminkning till balen? Självklart är det olika från ansikte till ansikte men just till balen så vill jag hålla det neutralt/glamoröst. Men inte för mycket för det är ändå klänningen man ska lägga mest fokus på.

 

 

Sen självklart kan man göra en snygg skönhets makeup med lite mörkare färger också för det kanske är någon som känner att makeupen på första bilderna är lite för mesig och man kanske har en ganska neutral klänning. Då hade jag valt något i detta stuket ..

Dock tycker jag är ljusa/blonda passar i mer bruna/beiga färger och om man är lite mörkare/brunett så passar man i mörkbrunt/svart och kanske lite mer färg.

 

RIMMEL - 60 SECONDS

Detta super fina nagellacket blev också mitt. Jag älskar färgen och det kommer passa såååå bra till sommaren när man är brunare. Detta lacket ska torka på 60 sekuder och endast kräva ett lager lack. Har inte testat detta ännu men tänkte faktiskt testa det ikväll! Än så länge är jag nöjd iallafall. Detta beställde jag hem från nelly och tänkte länka det till er men det är tyvärr slutsåldt.. Har för mig att det la runt 60-70 kr? ..