My own fashion story

SIDEMEN

SIDEMEN -  återigen tog vår bilresa ett ex antal timmar mer än vad vi hade förväntat oss. Men när vi väl kom fram så blev vi alla otroligt positivt överraskade då vårt nya boende var helt otroligt vackert. Vi hamna dock mitt ute i djungeln men det gjorde oss inget ont, nästan tvärtom. Det kändes så skönt att komma från alla moped ljud, alla turister till bara djur och natur. Vi spenderade 3 nätter här och vi slappade och kopplade av som aldrig förr, stängde av alla tankar och bara njöt för första gången på länge! Vi valde att hyra en moped som skulle ta oss ner till en strand som skulle vara jätte känd, white sand beach. Detta skulle ta oss ca 45 minuter men för oss tog det över 2 timmar och vi alla var otroligt ömma i baken efter denna åktur men gud vad vacker stranden var. Det var sjukt strömt i havet och så klart blev jag uppspolad av en jätte våg så där la jag uppe på land som en strandad val, blev ett gott skratt samt 20 kilo sand i min bikini trosa.. Vi fick besök av två hundar som mer än gärna skvätte ner oss med sand. Även trots att det var helt oplanerat att åka till Sidemen så är jag glad att detta blev ett av alla våra stopp under vår Bali resa. Det passade perfekt med våra 3 nätter innan det var dags för oss att bege oss vidare mot party ön gili trawangan.

Vårt fina boende :

White sand beach :

övriga bilder :

Aus, i miss you !

Blue mountens , Sydney

Det är verkligen helt galet så mycket jag längtar tillbaka till Australien. Älskar tanken av att jag ska dit igen, göra om mitt resande till så mycket bättre! Åka till alla ställen jag då inte hann besöka. Med min älskade pojkvän vid sidan om! Kan ni förstå mitt lyckorus som strömmar igenom min kropp när jag bara tänker på vad som har oss att komma? Jag undrar ifall det kommer vara jobbigare att lämna alla hemma denna gången än sist, eller kommer känslan kanske vara densamma? .. Det ser jag inte framemot. Jag minns så jobbigt det var, trots att jag var så exalterad över att åka. Men jag minns också, känslan när jag kom hem. Hur bra allt kändes trots att det hade gått 9 månader sen senast. Jag längtar så!

Hot springs, Katherine

Emma gorge , Northen territory

Bronte beach , Sydney

Bronte beach, Sydney

Bronte beach , Sydney

Opera huset , Sydney

Bronte beach, Sydney

harbour bridge , Sydney

random pics

// Mina två fina katter som ständigt vill bråka med varandra. Men fan vad jag älskar er två ! // Bild från när jag var och turade med båtarna och käkade räkfrossa, så gott! //

// Min syster och hennes fina häst. Blivit många sena kvällar ute i stallet de senaste dagarna //

// När jag och Tina för någon helg sen var ute och festade i Malmö, så fick vi uppleva denna underbara himlen innan vi begav oss hem! Så vackert.. //

Q/A - My boyfriend

Vart bor din pojkvän?
-
Han bor i Göteborg så det är ca 2 timmar i mellan oss, jätte jobbigt att inte få vara med han varje dag men samtidigt så kämpar vi båda två hela tiden för att träffas så ofta vi bara kan och det tycker jag att vi lyckas helt okej med. Sen finns det ju saker som kan stå ivägen så som jobb osv..

Hur och vart träffades ni?
-
Vi träffades i Australien under mina första månader i Sydney. Både han och hans tjejkompis åkte med mig och Natalie när vi skulle iväg och farmjobba så då börjades väl allting egentligen. Allt började mer som en fyllegrej och ett intresse för varandra, samt att vi alltid hade det roligt tillsammans men sen blev det bara mer och mer och nu kan jag inte sluta älska killen!

Ska ni resa tillbaka till Australien tillsammans? 
-
Ja det ska vi, vi har många planer på resmål framöver vilket jag tycker är svin kul för det har alltid varit en stor dröm för mig att kunna resa rundor i världen med min pojkvän :)

Hur gammal är han?
-
Han är lika gammal som mig, 21 år. Eller han har inte fyllt år ännu, så jag är några månader äldre än honom. Har hittat mig ett riktigt lammkött hahah ;)

Vilket datum blev ni tillsammans? Och hur länge har ni träffats seriöst?
-
  Hahaha, det roliga är att vi inte riktigt har något klart datum då vi har träffats seriöst sjukt länge och kallade varandra för pojkvän och flickvän innan vi gjorde vårt förhållande offentligt. Vi har diskuterat lite fram och tillbaka om när vårt datum är men vi kom aldrig riktigt fram till något haha! Men som sagt vi har träffats seriöst i flera månader, skulle väl vilja räkna i slutet av januari någon gång? Då det växte från en fling/intresse till att vi verkligen ville ha varandra !

Vad är det finaste / gulligaste du eller han har gjort för varandra?
- Asså nu när jag tänker efter så kan jag inte komma på något gulligt eller fint jag har gjort för honom som är speciellt direkt? Oj vad hemskt.. Nä gud nu måste jag komma på något bra hahah.. Men han har gjort jätte många gulliga och romantiska saker för mig så som att gett mig blommor och tänt upp ett helt rum med ljus. Men det bästa var nog när vi hade haft ett litet gräl som alla par har, och jag var envis och inte ville snacka i telefon angående det (ja jätte barnslig jag vet) då satte han sig i sin bil och körde hela vägen hit? Hur söt? Natalie lurade ut mig och lät mig tro att jag skulle träffa henne men ute på min parkering stod min älskling, 2 h av körning bara för att säga förlåt? Hur underbar kille jag har!!

 

 

17 augusti

Nu har jag äntligen bestämt mig för att inskaffa en MAC dator, så sjukt trött på min och den kommer inom kort framtid säga adjö till mig. Min första tanke var att skaffa en PC dator, typ en HP men när jag satt med mamma och diskuterade så märkte jag snabbt att det är en MAC jag ska ha och trots att priset är en aning saftigt så har datorn allt jag vill ha. Inte direkt lönt att köpa en billigare PC nu för att sen ändå vilja ha MAC. Nu har jag bara så sjukt svårt att bestämma mig för vilken jag vill ha? Trodde att valet skulle vara lättare men har ingen aning om vilken jag ska välja?! Finns ju en as fin i guld samt rosa men utseendet är ju inte vilka viktigt som insidan.. Får helt enkelt grubbla lite på den frågan. Idag är det träning som står först på schemat, så ska dra på mig mina träning bralls och gå ut en runda sen hem och göra lite övningar. Börjar faktiskt känna mig duktig nu!

Har ni Mac dator? Vilken isåfall?

Planering av nästa resa..

Idag drömmer jag mig bort till Bali, där hade vi knappt inga bekymmer mer än att klaga på allt vi egentligen inte behövde lägga vår energi åt. Idag tänkte jag sätta mig med en kopp kaffe och börja planera den nya resan. Vi har inte riktigt något bestämt det ända vi har snackat om är att åka till Thailand i 2-3 veckor innan vi begär oss vidare till Australien för vårt andra år. Ska verkligen göra denna resan så mycket bättre än min förra trots att det finns många saker jag är nöjd med där också så kan man alltid göra det bättre. Nu har vi till exempel mer kunskap om landet, om vart  vi verkligen vill någonstans samt vad vårt syfte ens är med resan! 

UBUD

Resan hit tog sitt lilla tag på ca 2 h. Med dessa vägarna så kändes det som en hel evighet.. Och när vi väl kom fram så tog det inte lång tid innan besvikelsen smög sig fram. Det var inte alls som vi hade våra förväntningar till att det skulle vara. Vårt boende var det vi hade betalat mest för hittils och visst, det var fint men inte som vi hade förväntat oss då bilderna hade visat annat. Det tog inte lång tid innan jag satte mig ner och sökte upp fakta om ubud, aktiviteter som snabbt kunde göra vår besvikelse mer mättad. Vi åkte och kollade på deras kända risfält, monkey forest och ett underbart vattenfall. Och jag måste medge att dessa platserna var otroligt vackra att se men det mesta utöver det och runt om var inte så jätte speciella. Vi käkade på ett otroligt gott italienskt ställe minst en gång om dagen, med en otroligt mysig utsikt. Njöt av live musik, skrattade oss igenom all vår stress vi hade med vår otroliga ekonomiska kris, vaknade av ödlorna som gärna besökte oss under nätterna, blev otroligt solkyssta och ihjäl skrämda av aporna som mer än gärna klättrade upp på Mikael. Skönt nog så valde vi att fortsätta vår resa och nöja oss med våra 3 nätter i Ubud, nu såg vi fram emot vår bilresa på 1 timme som skulle ta oss längre ut i Balis underbara natur! Mot pandang bai/ sidenmed, och som traditionen ser ut så var vi bakfulla denna gången också ;)

 

Det fina vattenfallet

Tips :
- Stanna inte förlänge
- Räcker med ca 2 nätter
- Besök : vattenfall, monkey forest och de underbara risfälten
- Se upp för trafiken, den är galen som överallt annars i Bali
- Det är billigare än vad det var i Uluwatu och Seminyak

 

Risfälten :

 

Monkey forest :

 

Övriga bilder :

Min sjuka bränna som jag var så stolt över haha..

random pics

//Min fina älskling //efter några hemma övningar, börjar redan se resultat ! //

//Innan jag skulle iväg på räkfrossa på båten och tura fram och tillbaka mellan sverige och danmark // Egopic bara så som ingenting //

för mycket händer på kort tid

Oj oj oj, det har hänt så mycket sen jag sist skrev. Vi ska flytta till ett jätte mysigt hus vilket innebär att det är stress med all packning och alla saker som ska sorteras bort. Min dagar har i stort sätt gått till det samt lite hemmaövningar då jag kände att jag verkligen behövde få i ordning på min kropp lite haha. Kvällarna har jag gärna spenderat ute med Martina, som goa tider förr. Har även varit hos min bae över en helg och hade det så underbart mysigt. Nu när vi inte kan träffas jätte ofta så uppskattas verkligen de gångerna jag får vara i hans närhet, åh vad han är underbar. Men jag ska försöka sätta mig ner nu idag eller imorgon och faktiskt få upp alla mina bali inlägg, eller nästan alla iallafall så jag kan gå vidare från det och berätta om min nuvarande vardag. Ska försöka hinna med ett inlägg om dagen men jag tycker att jag alltid skriver det men håller de aldrig.. Synd om er som får hopp varje gång jag skriver det, men ska bättra mig! Puss

Upp