My own fashion story

Q/A - My boyfriend

Vart bor din pojkvän?
-
Han bor i Göteborg så det är ca 2 timmar i mellan oss, jätte jobbigt att inte få vara med han varje dag men samtidigt så kämpar vi båda två hela tiden för att träffas så ofta vi bara kan och det tycker jag att vi lyckas helt okej med. Sen finns det ju saker som kan stå ivägen så som jobb osv..

Hur och vart träffades ni?
-
Vi träffades i Australien under mina första månader i Sydney. Både han och hans tjejkompis åkte med mig och Natalie när vi skulle iväg och farmjobba så då börjades väl allting egentligen. Allt började mer som en fyllegrej och ett intresse för varandra, samt att vi alltid hade det roligt tillsammans men sen blev det bara mer och mer och nu kan jag inte sluta älska killen!

Ska ni resa tillbaka till Australien tillsammans? 
-
Ja det ska vi, vi har många planer på resmål framöver vilket jag tycker är svin kul för det har alltid varit en stor dröm för mig att kunna resa rundor i världen med min pojkvän :)

Hur gammal är han?
-
Han är lika gammal som mig, 21 år. Eller han har inte fyllt år ännu, så jag är några månader äldre än honom. Har hittat mig ett riktigt lammkött hahah ;)

Vilket datum blev ni tillsammans? Och hur länge har ni träffats seriöst?
-
  Hahaha, det roliga är att vi inte riktigt har något klart datum då vi har träffats seriöst sjukt länge och kallade varandra för pojkvän och flickvän innan vi gjorde vårt förhållande offentligt. Vi har diskuterat lite fram och tillbaka om när vårt datum är men vi kom aldrig riktigt fram till något haha! Men som sagt vi har träffats seriöst i flera månader, skulle väl vilja räkna i slutet av januari någon gång? Då det växte från en fling/intresse till att vi verkligen ville ha varandra !

Vad är det finaste / gulligaste du eller han har gjort för varandra?
- Asså nu när jag tänker efter så kan jag inte komma på något gulligt eller fint jag har gjort för honom som är speciellt direkt? Oj vad hemskt.. Nä gud nu måste jag komma på något bra hahah.. Men han har gjort jätte många gulliga och romantiska saker för mig så som att gett mig blommor och tänt upp ett helt rum med ljus. Men det bästa var nog när vi hade haft ett litet gräl som alla par har, och jag var envis och inte ville snacka i telefon angående det (ja jätte barnslig jag vet) då satte han sig i sin bil och körde hela vägen hit? Hur söt? Natalie lurade ut mig och lät mig tro att jag skulle träffa henne men ute på min parkering stod min älskling, 2 h av körning bara för att säga förlåt? Hur underbar kille jag har!!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas