My own fashion story

BALI

Herregud, jag lämnade helt och hållet allt skrivande åt sidan. Inte för att jag direkt har saknat det, fram tills nu. Samt att jag finner fler anledningar till att faktiskt vilja skriva ner allt, nu när allt redan efter dessa två veckor börjar bli så suddigt. Och verken vill jag eller tänker jag glömma dessa minnena från alla dessa äventyr. Så låt oss gå tillbaka, låt mig ta er tillbaka till mina 3 veckor i Bali! 

Ny resa, nya äventyr och ett nytt kapitel. Men vad skulle allt detta vara utan lite trubbel först? Det började med att vi missade vårt första flyg, eftersom att vi läste av tiden helt fel, ett dumt misstag. Det stod att flyget skulle gå 12.35 men vi missade helt att det stod AM och inte PM. Detta slog då Mikael runt 02.00 på natten så då var ju flyget redan gånget. Det var bara att boka om flyget och verkligen se till att hålla rätt på tiden denna gången. Vi kom i tid och skulle äntligen få åka tillbaka efter en extra vecka i Darwin, Men vårt trubbel stannade inte där. Vi hade bara bokat en one way biljett då vi inte var säkra på ifall att vi ville stanna 2 eller 3 veckor i Bali. Men självklart så var detta en regel för att få komma in i landet. Vi fick sätta oss ner, slå våra kloka huvuden ihopa och komma fram till en lösning, vi hade ca 1 timme på oss innan check in. Efter många tankar så blev det bestämt och bokat, efter 3 veckor i Bali så skulle vi landa i Melbourne. Efter 4 timmar var vi äntligen framme i Bali utan några fler konstigheter! (trodde aldrig att vi skulle lyckas komma fram) 

- kommer att skriva ett inlägg om varje ställe vi besökte samt lägga upp så många bilder därifrån som möjligt. Nu valde jag bara några ramdom från min nikon kamera. Som sagt, mer ska komma inom kort. 

Övrig information angående Bali :
- Valuta : IDR 
10.000 IDR = 1 AUD = 6 KR
100.000 = 10 AUD = 60 KR
100.000.000 = 100 AUD = 600 KR

- Det finns Wi-Fi i stort sätt överallt.
- Allting är otroligt billigt, eller iallafall det mesta.
- Hur lätt som helst att hyra mopeder, och en hel dag kostar mellan 8 -10 AUD 
- Glöm ej att pruta på det mesta, speciellt taxi (taksi) och på marknader.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas