My own fashion story

Kununurra, hidden vally

Jag och Mikael bestämde oss för att gå till ett ställe som är väldigt känt här i kununurra som heter hidden valley. Det är ca en timmes promenad och så får man gå i en helt otroligt vacker natur med massa berg och där finns även två lookout point! Tror det tog oss ca 2.5 timme allt som allt. Så värt det och det var verkligen fint att se, vi har redan planer på att göra om det fast under tiden det är solnedgång! Kommer vara helt otroligt vackert då. Lite bilder nu så får ni se fler någon annan gång

Vad har hänt sen sist?

Okej, kan börja med att berätta att vi äntligen lämnade katherine och åkte tillbaka till kununurra. Vi hann precis fram till alla hjärtans dag som jag Natalie och Mikael firade tillsammans. Det var så skönt att äntligen vara tillbaka då verken jag eller Natalie trivdes alls i katherine. Jobbet här skulle fortsätta i allafall 4 veckor till!

Dock så efter en veckas jobb (ungefär) så fick vi veta att jobbet snart skulle vara slut så vi pratade med vår chef och han sa att han kunde skicka oss tillbaka till katherine för mer jobb men då valde vi båda att sätta ner foten. Samma dag vi säger upp oss så fick vi ett nytt jobb på en annan farm, även ett nursery. Så vi fick säga hejdå till alla på det andra nursery och börja jobba på ett nytt.

Det tog dock inte många dagar innan vi insåg hur mycket bättre det nya jobbet var. Vi slapp stå ute i strålande sol och jobba , vi hade skugga hela tiden, fläktar som svalkar oss i våra 40 graders dagar, mycket bättre jobb där vi slapp göra allt skit jobb hela tiden. Trivs verkligen så mycket bättre och om vi skulle vilja så har vi jobb här fram till juni! Perfekt. Dock lär vi lämna kununurra inom 6-7 veckor ..

Vi bor just nu på ett YHA i ett privat rum bara vi tre, men en pool bara någon meter utanför vårt rum. Vi har en minsta gång avstånd till mataffären, bottle shop precis över gatan. Vi jobbar 5 dagar i veckan och har alla helger fria så man kan göra vad man vill, dock blir oftast helgerna som denna, något glas vin, tar det lugnt pch kollar serier, tar några dopp i poolen och läser några kapitel av ens bok, men jag klagar inte!

20 mars

Det har hänt väldigt mycket sen jag senast skrev, och varför det har dröjt så länge till ett nytt inlägg är pga att jag inte har fritt wi-fi någonstans här, eller jo jag har 1 mg i veckan och den har jag i stort sätt glömt att utnyttja men ska börja göra det ! Tänkte bara slänga in ett inlägg som ett täcken på liv så ni inte tror att jag har gått under helt här i ödemarken. Kommer försöka få upp lite inlägg nu under veckans gång så ni hänger med i svängarna ! Ha det så bra så länge

Upp