My own fashion story

ACO återfuktnings kräm

Nu när hösten och vintern börjat tränga sig fram så är det ännu viktigare att komma ihåg att återfukta sitt ansikte för alla dagliga utmaningar vi utsätter den för. Vare sig man sminkar sig eller inte så är det oerhört viktigt att alltid återfukta huden, morgon och kväll. Det är många som inte vet skillnaden mellan dag kräm och natt kräm och varför man inte tex alltid bara använder en av dom. En dag kräm är en lättare kräm så snabbt absolverar in i huden för att kunna gå ut utan att huden är krämig. En natt kräm är alltid tjockare och arbetas in i huden långsammare och därför ska den användas under natten när huden ska få andas och vila. Jag har testat hundra tals olika märken och aldrig känt mig riktigt nöjd.

Vissa har hur lätt som helst för att hitta de perfekta återfuktnings krämerna för sin hud men jag och min syster har haft så svårt för de är antingen för feta/oljiga eller för torra. Men nu har vi hittat de perfekta produkterna och kommer faktiskt från ACO och köps på apoteken. Denna känns så skönt på huden och den är verken för fet eller för torr den är helt enkelt perfekt och kommer i massvis olika varianter. Antingen normal, oljig, torr eller mogen hud. Finns helt enkelt en för alla och jag rekommenderar verkligen dessa till er som vill ha en oparfymerad och vitamin rik kräm för huden!
Finns som sagt på alla apotek eller -> här <-

DAG- Lätt intensivt återfuktande dagkräm som snabbt går in i huden och återfuktar hela dagen. För en frisk och fräsch hud.
NATT-Vårdande och intensivt djupt återfuktande nattkräm som återuppbygger fuktbalansen medan du sover. För en mjuk och sund hud.

DAG- Mjukgörande dagkräm för torr hud som återfuktar omedelbart. Unik blandning av tre naturliga oljor och tre återfuktande ämnen ger intensiv återfuktning. Ger en mjuk och spänstig hy.
NATT- Extra rik och intensivt vårdande nattkräm. Återuppbygger hudens fuktbalans medan du sover för en mjuk och återfuktad hud.

DAG - Lätt och återfuktande dagkräm för fet hy som snabbt går in i huden. Normaliserar fuktbalansen och ger en fräsch och glansfri hy.
NATT-Lätt och intensivt djupt återfuktande nattkräm som snabbt går in i huden. Återuppbygger fuktbalansen medan du sover och ger en mjuk och matt hud.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas