My own fashion story

goals in life?

Blomma i vårt vardags rum/Helsingborg, Sverige

Hur underbart är det inte att vädret ligger på över 22grader varje dag och vi är redan inne i September månad? Trodde aldrig att jag skulle trivas så pass mycket att vara hemma i Sverige igen, men jag trivs verkligen. Kanske också beror på flytten då jag verkligen ÄLSKAR vårt nya hus. Kanske också att jag hela tiden har med mig i baktankarna att jag snart åker tillbaka, antar att man då tar vara på tiden man är hemma på ett helt annat sätt.

Fick frågan igårkväll '' Men vad är dina planer i framtiden'' jag tror det tog kanske 5 minuter innan jag visste vad jag skulle svara och inte ens då var det ett konkret svar för jag har faktiskt ingenaning. Jag har många visioner på hur jag vill att mitt liv ska spelas, jag har många drömmar om vad mina mål skulle vara men jag har ingenaning vad jag nu i dagsläget ska göra för att ens komma lite närmare. Jag har lite planer, men det får hända efter mitt resande. Så efter Australien och alla mellan landningar osv så måste jag verkligen ta tag i mina drömmar, känns ibland som att dom bara kommer längre bort ju fler år som passerar. Men är också sjukt säker på att om jag verkligen vill och göra allt rätt så kommer jag att lyckas snabbare än vad jag vågat tro på. I slutet av dagen handlar det väl egentligen om att verkligen våga drömma och våga tro på sig själv, annars är det omöjligt att lyckas. Samt att alltid följa sin egna väg, och sina egna drömmar, ALDRIG andras!

Ett fint träd jag hittade när jag gick en PW i skogen/Helsingborg, Sverige

Sjukt vacker körsbärsträd som var planerat bara några meter från vår förra lägenhet, älskade detta trädet! /Helsingborg, Sverige

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas