My own fashion story

my latest days

Vad gör jag om dagarna? Det är nog en miljonfråga haha, just nu sitter jag mest och väntar på att mitt jobb ska dra igång vilket det gör inom en vecka, ÄNTLIGEN. Så trött på att bara vara hemma och vänta. Utöver det så har jag och min familj flyttat från lägenhet till ett hus, så det har varit otroligt mycket med flytten men nu har i stort sätt allt kommit på plats men vi ska fortfarande få upp lite lampor osv. Men gud vad skönt det var att flytta och jag totalt älskar vårt nya hus, då jag och min syster har hela ovanvåningen för oss själva. Ny renoverat med fina/gamla bjälkar i taket. Jag har även fått två rum, ett sov rum och ett smink rum! Kan jag begära mer? No. Samt ett bubbelbad här uppe, im in heaven.

Sitter även och försöker planera resan, vi har bestämt oss för att resa efter jul, och innan nyår. Kan inte beskriva hur glad jag är för att få spendera julafton hemma med min fina mamma och syster, var ju en mardröm förra året. Samt att man inte kan missa nyår i Sydney, verkligen bästa jag har varit med om. Planerar även andra destinationer utöver Australien då jag är sjukt taggad för fiji, nya Zeeland, Maldiverna och Asien. Tror dock inte att vi kan välja alla jag vill men iallafall nya Zeeland och Fiji så är jag lite nöjd, sen får väl Maldiverna vänta till en annan gång, but dont worrie, im coming for you some day !

Dom senaste veckorna har ju varit helt underbara, vädret har varit fantastiskt med 20+ och en massa sol, man kan ju inte begära mer i september månad. Har tillbringat vissa dagar i solen nere vid hamnen och fikat. Vissa dagar ute i vår fina trädgård med min bok som jag nu läser '' rekviem för John cummings '' har jag några läsare som gillar att läsa böcker då kan jag verkligen rekommendera denna, går aldrig att sluta när man väl har börjat! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas