My own fashion story

Kategori: AUSTRALIEN

bring me back to life

Måste få dela med mig av dessa underbara bilderna som tar mig tillbaka till vår dag när vi åkte i en bil i ca 1 timme och fick gå en lång promenad på över 30 minuter i 1000 graders värme, i flippflopp.. Promenaden dit och hem var förjävlig men när man väl kom fram så var det så magiskt fint. Detta var i norra delen i Australien. Detta var under vår period vi jobbade på farmen och vår chef var snäll nog som körde oss ut hit denna dagen! Vi hade med oss matsäck och badade och solade i flera timmar, helt fantastiskt !

sydney - opera house & harbour bridge

Jag känner att jag fortfarande har så otroligt många bilder att visa er så jag kommer försöka få ihop lite små inlägg med fina bilder av vår underbara resa. Dessa bilderna är från sydney, operahuset samt deras kända harbour bridge ! Tråkigt nog så besökte vi bara detta stället en gång under våra 2 månader i Sydney, fråga mig inte varför eller någon liknade fråga för jag har ingenaning. Eller jag besökte det bara en gång, men nu nästa gång jag åker till sydney så kommer jag självklart besöka detta igen om inte flera gånger om

 

life through my camera

MALTA/COMINO

AUSTRALIA/KATHERINE

AUSTRALIA

MALTA/COMINO

AUSTRALIA/SEVEN MILE BEACH

HELSINGBORG/FRIDA OCH JAG

AUSTRALIA

MALTA/GOZO

AUSTRALIA

AUSTRALIA/SYDNEY, TAMARAMA BEACH

AUSTRALIA/SYDNEY, TAMARAMA BEACH

AUSTRALIA/SYDNEY, BRONTE BEACH

AUSTRALIA/SYDNEY, BRONTE BEACH

AUSTRALIA, SYDNEY, BONDI BEACH

Aus, i miss you !

Blue mountens , Sydney

Det är verkligen helt galet så mycket jag längtar tillbaka till Australien. Älskar tanken av att jag ska dit igen, göra om mitt resande till så mycket bättre! Åka till alla ställen jag då inte hann besöka. Med min älskade pojkvän vid sidan om! Kan ni förstå mitt lyckorus som strömmar igenom min kropp när jag bara tänker på vad som har oss att komma? Jag undrar ifall det kommer vara jobbigare att lämna alla hemma denna gången än sist, eller kommer känslan kanske vara densamma? .. Det ser jag inte framemot. Jag minns så jobbigt det var, trots att jag var så exalterad över att åka. Men jag minns också, känslan när jag kom hem. Hur bra allt kändes trots att det hade gått 9 månader sen senast. Jag längtar så!

Hot springs, Katherine

Emma gorge , Northen territory

Bronte beach , Sydney

Bronte beach, Sydney

Bronte beach , Sydney

Opera huset , Sydney

Bronte beach, Sydney

harbour bridge , Sydney

Q/A - My boyfriend

Vart bor din pojkvän?
-
Han bor i Göteborg så det är ca 2 timmar i mellan oss, jätte jobbigt att inte få vara med han varje dag men samtidigt så kämpar vi båda två hela tiden för att träffas så ofta vi bara kan och det tycker jag att vi lyckas helt okej med. Sen finns det ju saker som kan stå ivägen så som jobb osv..

Hur och vart träffades ni?
-
Vi träffades i Australien under mina första månader i Sydney. Både han och hans tjejkompis åkte med mig och Natalie när vi skulle iväg och farmjobba så då börjades väl allting egentligen. Allt började mer som en fyllegrej och ett intresse för varandra, samt att vi alltid hade det roligt tillsammans men sen blev det bara mer och mer och nu kan jag inte sluta älska killen!

Ska ni resa tillbaka till Australien tillsammans? 
-
Ja det ska vi, vi har många planer på resmål framöver vilket jag tycker är svin kul för det har alltid varit en stor dröm för mig att kunna resa rundor i världen med min pojkvän :)

Hur gammal är han?
-
Han är lika gammal som mig, 21 år. Eller han har inte fyllt år ännu, så jag är några månader äldre än honom. Har hittat mig ett riktigt lammkött hahah ;)

Vilket datum blev ni tillsammans? Och hur länge har ni träffats seriöst?
-
  Hahaha, det roliga är att vi inte riktigt har något klart datum då vi har träffats seriöst sjukt länge och kallade varandra för pojkvän och flickvän innan vi gjorde vårt förhållande offentligt. Vi har diskuterat lite fram och tillbaka om när vårt datum är men vi kom aldrig riktigt fram till något haha! Men som sagt vi har träffats seriöst i flera månader, skulle väl vilja räkna i slutet av januari någon gång? Då det växte från en fling/intresse till att vi verkligen ville ha varandra !

Vad är det finaste / gulligaste du eller han har gjort för varandra?
- Asså nu när jag tänker efter så kan jag inte komma på något gulligt eller fint jag har gjort för honom som är speciellt direkt? Oj vad hemskt.. Nä gud nu måste jag komma på något bra hahah.. Men han har gjort jätte många gulliga och romantiska saker för mig så som att gett mig blommor och tänt upp ett helt rum med ljus. Men det bästa var nog när vi hade haft ett litet gräl som alla par har, och jag var envis och inte ville snacka i telefon angående det (ja jätte barnslig jag vet) då satte han sig i sin bil och körde hela vägen hit? Hur söt? Natalie lurade ut mig och lät mig tro att jag skulle träffa henne men ute på min parkering stod min älskling, 2 h av körning bara för att säga förlåt? Hur underbar kille jag har!!

 

 

BYE AUSRTALIA AND HELLO SWEDEN!

HELLO SWEDEN!

För er som fortfarande inte visste så är jag hemma i Sverige igen! Jag är dock bara hemma och hälsar på så jag kommer åka tillbaka till Australien inom ca 2 månader. Vi hade egentligen planer på att åka hem till Oktober då vår flygbiljett var satt i slutet av Oktober. Men då tänkte vi, varför inte åka tillbaka när det är sommar i Sverige och när Sverige är som vackrast? Efter 31 h av flyg och byten så kom vi äntligen fram och utan att nära och kära visste en aning så kom vi och överraskade dom. Min mamma och syster miner samt reaktioner var det underbaraste jag har varit med om på länge, att få det bemötandet när man har varit iväg i 9 månader var exakt det jag behövde. Överraskade Martina också och gud vad det kändes skönt att få krama om henne och känna hennes närhet! Kunde inte önskat för ett bättre sätt att bli mött på som jag blev av alla! Nu har jag varit hemma i nästan en vecka och känslorna har varit sjukt upp och ner. Har knappt hunnit inse att jag ens är hemma, men det kommer med tiden! Att få se mitt rum, mina kläder, alla skor och mitt smink?! Hahah det går inte ens att beskriva dessa känslorna i text. Jag är iallafall glad för att vara hemma och jag har såååå sjukt mycket att dela med mig av. Men först och främst så ska jag skriva klart om vår fina resa genom Balis alla städer!

MELBOURNE

Eftersom att mina bali inlägg dröjer lite så tänkte jag slänga upp ett snabbt angående Melbourne istället! Vi kom hit med höga förväntningar då vi har hört så bra saker om just Melbourne. Vi visste dock att det skulle vara en aning kallt eftersom att det är lågsäsong men kunde aldrig gissat på att det skulle eller ens kunde bli så här kallt. Kändes som att det var minus 10 när det egentligen var plus 10 grader.. Vi trodde att det skulle gå snabbt med att få jobb och bara efter 2 dagar så hade både jag och Natalie iallafall vars en intervju att gå till. Samt provjobb men därefter stod det tyst för mig. Nu efter 3-4 veckor har jag fortfarande inget jobb men är aktiv så ofta jag kan och det kommer ju så småningom dyka upp ett jobb. Vi har inte hunnit se eller göra så mycket under våra veckor här, lite shopping då resväskan var tvungen att uppgraderas, åkt runt lite men inte alls mycket så vi har mycket framför oss. Dock börjar kylan redan irritera oss, den som vi nästan då kunde längta efter. Jag menar, tänk er 6 månader av 30+ väder, tro mig.. Man saknade nästan att frysa lite iallafall. Har samlat ihop lite bilder från våra veckor här, inte många och absolut inte alla men till en början med så ska jag försöka få upp fler inlägg!


Testade sushi för första gånger och aldrig igen säger jag ! FYFAN

Love on the brain

Som vanligt så låter jag veckorna passera förbi utan att visa något sorts av livstecken ! En del har hänt sen sist, planerna har gått framåt och snart har jag varit i Australien i ett halv år? Hur är detta möjligt ! Har en massa att berätta så håll ögonen öppna för fler inlägg kommer så småningom att rulla in! Kram

Kununurra, hidden vally

Jag och Mikael bestämde oss för att gå till ett ställe som är väldigt känt här i kununurra som heter hidden valley. Det är ca en timmes promenad och så får man gå i en helt otroligt vacker natur med massa berg och där finns även två lookout point! Tror det tog oss ca 2.5 timme allt som allt. Så värt det och det var verkligen fint att se, vi har redan planer på att göra om det fast under tiden det är solnedgång! Kommer vara helt otroligt vackert då. Lite bilder nu så får ni se fler någon annan gång