My own fashion story

Kategori: FASHION

puma - burnt olive/forest night

 

Hur snygga är inte dessa puma skorna?! Oj vad jag behöver dessa i min sko garderob.. Hade jag fått välja hade jag velat ha båda två haha.. Sko narkoman i know. Men kom igen, kan vi bara ta en minut för att betrakta dess skönhet. Priset är inte heller till något överpris så dessa är ABSOLUT vädra att införskaffa och kommer bli sååå snygga till våren/sommaren samt nu på hösten. This is to die for and a most have this year!! 

-> Ni finner dom här <-

årets stora trend

En av årets alla trender. Bodys, finns med långa armar, inga armar alls, det finns helt enkelt i alla olika former. Jag själv älskar bodys men kan samtidigt tycka att det blir lite störigt när man ska på toa men inget extremt. Alla dessa är från nelly och ifall ni skulle vara intresserad på någon av dom så behöver ni bara klicka på den bilden för att komma till plagget!

pink faux fur jacket

När jag var på väla i Fredags så fann jag denna sjukt snygga jackan som även fanns i svart. Den är från Gina och anledningen till varför jag verkligen föll för den var pga av den rosa färgen. Tyckte verkligen den var såååå snygg i färgen samt fejk pälsen men den satt inte så bra och tyckte att passformen inte riktigt passade mig samt att den var lite för kort i modellen för min smak. Annars var denna så grymt ball och ska försöka hitta något liknande fast lite lite lite längre. Vad tyckte ni?

JFR

JFR, som länge har varit en favorit sida för mig. Där jag länge har beställt hem smink samt smycken ifrån har börjat få in mer och mer badass kläder som är så klockrena. Man märker verkligen att dom vet vad vi längtar efter. Dessa kepsar har jag länge strävat efter men haft så svårt för att finna. Dom finns i massa olika färger och är i fejkmocka. Dessa ska verkligen hem till mig hehe! Allt annat är också så fint så ville bara ge er litet tips så ni lätt kan hitta det ni söker. Deras hemsida finner ni här: jfr.se , alla plagg finner ni i dom små cirklarna runt plaggen!

faux fur

Faux fur jackets, detta blev en otroligt stor trend förra året runt våren och som tur väl är så har denna trenden följt med oss till detta året också. Jag tycker att en faux fur jacka är bland det snyggaste som finns, till ett par läder byxor, en slapp t-shit och ett par snygga sneakers. Äkta päls är så ute och jag hoppas att alla är redo att följa med oss andra i fejk päls! Tummen upp till nelly som inte säljer ett enda plagg med äkta päls. Tryck på bilderna ifall ni är intresserade av pris osv!

4 perfekta höst och vinter jackor ..

Jag vet själv hur svårt jag alltid har haft det med att hitta den perfekta höst/vinter jackan. Varje år är jag och letar jacka för sent och får alltid nöja mig med något mindre än det jag tänkt mig. Så mitt största tips till er är faktiskt att vara ute i god tid för godbitarna tar snabbt slut. Här har jag valt ut mina 4 favoriter av nelly.com senaste jackor. Jag har länkat varje jacka så ni behöver endast klicka på bilden!