My own fashion story

Kategori: FASHION

style tips

                                 Tröja//HÄR//Shorts//HÄR//Skor//HÄR                                                               Jacka//HÄR//Tröja//HÄR//Jeans//HÄR//Skor//HÄR

Jacka//HÄR

Jacka//HÄR

Tröja//HÄR

Topp//HÄR

Cardigan//HÄR

Klänning//HÄR

Faux fur jacket//HÄR

Tröja//HÄR

Faux fur jacket //HÄR

Blus//HÄR//Jeans//HÄR//Skor//HÄR                                                                          Jacka//HÄR//Tröja//HÄR//Kjol//HÄR//Skor//HÄR

all about ..

All about that hat.

Höstens mest populära plagg lär bli hatten i alla dess färger! Beige, röd, brun, svart, grön, grå you name it! Hittade dessa två otroligt snygga som jag anser har den perfekta passformen och färgerna är ju bara så snygga ellerhur? Klicka på hatten ifall du finner ett intresse för någon av dom.

x techsuper x

 

 

  a d i d a s   x techsuper 

 

Här är de andra paret som jag fick hem för någon dag sen. Hur snygga? Och dom är så grymt bekväma! Älskar mönstret på dom, färgen, allt verkligen allt. Nu kommer det verkligen bli svårt att välja ut ett par favorit skor då nästan alla mina senaste är stora favoriter! Dessa har jag inte hunnit använda ännu men självklart ska jag slänga ihop en outfit med dessa till.

@footish.se

adidas superstar

Okej, dessa är mina nya favoriter. Jag har blivit fullkomligt förälskad i adidas skor och känner mig lite smått beroende av deras skor? På en otroligt kort tid har jag nu 4 par adidas skor.. upss.. Dock får jag skärpa mig nu, så länge jag inte hittar ett par som jag inte kan slita mig ifrån haha! Hade velat ha desa med svarta detaljer också eller ett par hel svarta. Men får se lite längre fram! Visst är dom fina? My babes..

@footish

living for the 50s!

Beställde lite saker från kina för någon vecka sedan och har fått två av sakerna jag beställde då allt kommer i omgångar. Fått hem lösfransarna som förresten var grymt snygga så dom är jag sååå nöjd med. 5 par för kanske 20-30 kr? Helt galet. Sen beställde jag faktiskt en bikini som jag var lite tveksam på ifall jag vågade beställa då man har hört mycket om att plaggen inte alls är likadana irl som på bilder osv men jag kanske hade tur idn, men hur snygg är inte denna bikinin? I love it!

ADIDAS ZX FLUX

Jag har helt glömt att visa er mina otroligt snygga nya adidas skor. Jag hade med dom i min video där jag visar nya produkter som jag ännu än inte har lagt upp på verken youtube eller här då jag inte vet hur jag ska klippa den så vet ni vad? Den åkter rakt ner i papperskorgen så får jag väl göra en ny i guess. Tänkte även visa min glossybox och lite nytt från gina i den och lovar att jag ska försöka få upp den nu i veckan eller nästa. Så länge kommer en video komma upp där jag visar nya make up store produkter. Anyways, dessa skorna köpte jag på footish.se för ca 800-900 kr, minns inte exakt! Är grymt nöjd med dom.

my favs

 

 

För att komma till plaggen så behöver ni endast klicka på bilderna !

 

safari nights by nelly

Älskar alla dessa kläderna som är med i deras ''sarafi nights'' och har redan hittat lite favoriter som jag tänkte lägga upp i ett annat inlägg.

Vill ni se resterande plagg så klicka ->här <- och hitta era egna favoriter!