My own fashion story

Kategori: MAKEUP & BEAUTY

Halloween make up #3

Dagens halloween tips. En halloween sminkning behöver ju självklart inte innefatta en massa öppna sår och massa blod. Denna gillade jag verkligen och det är lite läskig men inte överdriven samt att den är sjukt bra gjord. Inte alla som vill se helt extrema ut och som sagt, det är verkligen inte ett måste!

make up

Som jag skrev igår så är JFR en av mina favorit sidor då man verkligen kan hitta allt här. Smink, kläder, smycken, skor, ja you name it. Dom har ett otroligt stort utbud av olika smink märken vilket jag älskar då man kan hitta många märken här som annars är väldigt svåra att hitta. TEX. Sleek, dessa paletterna som ni ser nedan är verkligen stora favoriter samt deras highlight palett. Det finns allt från sleek, till anastasia, till barry M, Elf, The balm, NYX, milani, OFRA ja ni märker dom har verkligen ALLT och ALLA märken ni kan tänka er! 

Halloween make up #2

Jag tror att en del av er säkert redan har sett denna. Men tycker denna är så snyggt gjord att jag vill dela med mig av den till er, samt att den ser sjukt avancerad ut när det egentligen inte är så svårt! Samma här så kan man välja att ta inspo av hennes teknik och göra något helt eget eller självklart göra precis som hon gör för det är ju faktiskt sjukt snyggt gjort, visst? ;) De mesta sminket finns att köpa på buterix eller partaj eller vad ni nu än har för små maskerad butiker i era städer !

muddy water, 611

Som jag skrev tidigare så vill jag dela med mig av mitt absolut favorit nagellack oavsett årstid. Den största nackdelen med detta lacket är att det är så sjukt svårt att få tag på. Minns första gången Martina hade det och hon visade mig vilket det var så gick jag på riktigt runt i alla butiker jag kunde tänka mig sälja detta lacket men det var slut sålt överallt samt att dom inte skulle få in det igen. Letade överallt på nätet och till slut hittade jag det inne på lyko.se ! Tror ni jag blev glad haha? Beställde dock bara ett och nu håller det på att ta slut så gick snabbt in där igen och mötte med glädje att det fanns kvar så jag klickade hem två till! Just denna färgen heter '' muddy water'' och är i nummer 611. Som sagt, finns bara på lyko men är verkligen värt att beställa hem. Färgen är vad jag skulle kalla mulvadsfärg. Blandat lila, grått och lite brunt. Passar verkligen alla årstider men nu på hösten så är det ju bara så perfekt!

 

Halloween make up

Här kommer första halloween videon ! Jag vill bara påminna er om att ett stort tips är att ta inspo från många olika videos och sen göra något till sitt egna. Och glöm inte bort , det är halloween inte maskerad. Vi ska vara läskiga eller iallafall kreativa inte sexiga som många verkar vilja vara just denna dagen. Visst alla klär sig eller sminkar sig hur man vill men jag tycker iallafall att det roligaste med halloween är att se hur alla har tänkt och hur kreativa alla kan vara ! :)

Hoppas ni är nöjda med mitt val :)

halloween närmar sig

Eftersom att halloween närmar sig och som många av er säkert vet så älskar jag halloween, älskar allt som handlar om att klä ut sig osv. Jag tänkte därför dela med mig av tutorials som jag tycker är snygga inför halloween till er. Tänkte dela med mig av en ny varje dag tills halloween är över, hur bra låter inte detta? Detta är faktiskt första året jag själv inte riktigt vet vad jag ska klä ut mig till.. Men jag brukar alltid komma på något i sista sekund. Förra året var jag en slaktad sjuksköterska vilket jag tyvärr inte har så mycket bilder på men ni kan få se lite andra bilder från föregående år. Första videon kommer upp imorgon ;)

New in from M.A.C

På vägen hit till Australien så tog vi första flyget från Köpenhamn och självklart var jag tvungen att springa in på M.A.C innan vårt flyg skulle gå. Jag blev så chockad när det första jag ser är läppennan SOAR som jag velat ha i över 1 års tid fanns inne och det fanns många av den så jag tog två direkt haha. Köpte även MORNING COFFEE som är en pro longwere och den färgen är också sjukt fin, lite mer åt det bruna hållet och SOAR är väldigt mycket åt det rosa hållet. Älskar båda sjukt mycket och använder dessa mest för tillfället av alla mina läppennor, och självklart har jag med mig alla till aussie!

lip kit by Kylie

Ni har väl inte missat Kylie Jenner's egna läpp kollektioner ? Dessa släpptes förra veckan om jag inte minns helt fel och självklart var jag en av dom som satt och räknade timmarna ända in i det sista och hann ändån inte få tag i en ända produkt .. Hur ledsen tror ni inte jag blev? Produkterna är fortfarande slut sålda men kommer att fyllas på inom kort och ifall ni vill veta mer så följ @lipkitbykylie på instagram. För tillfället finns det tre färger ute : candy K, dolce K och true brown K. Kylie har dock redan avslöjat att det kommer fler färger till nästa år, ser så mycket framemot det!! kommer inte ge upp förren dessa är mina och det absolut bästa är att dom skickar WORLD WIDE och ett kitt kostar 29 dollar, då får man en läppenna och ett liquid lipstick , och det anser jag vara otroligt billigt. Älskar det då fler har en möjlighet att kunna köpa hennes produkter , you go Kylie!

GERARD COSMETICS

Nytt läppstift från gerard cosmetics i färgen underground. Detta är ett otroligt matt läppstift som jag verkligen såg framemot att få testa då jag har sett många youtubers som har köpt denna och fått ett otroligt resultat. Färgen är väldigt kall brunish, älskar den så sjukt mycket. Nackdelen är bara att läppstifet är väldigt torrt vilket jag hatar. Hatar känslan på mina läppar när det är för stelt och torrt. Så tyvärr förstördes en del av mitt intryck ganska så snabbt men färgen och förpacknigen är en klar 10a medans formulan är en -10 .. Köpte detta hos madlady.se

halloween make up !

Blev så sugen på att göra en halloween sminkning igår så jag gjorde det helt enkelt haha.

Gjorde inget extremt utan snarare väldigt enkel halloween sminkning! Hade ni velat att jag beskriver hur jag gjorde denna looken så kommentera gärna det så lägger jag upp fler bilder samt förklaring!