My own fashion story

Kategori: MALTA 2014

Stränderna

I malta så hade dom inte så många sandstränder men vi lyckades finna dom finaste, bland annat golden bay som är en jätte känd sand strand i malta samt meliha bay beach. Vi var oftast på golden bay och en stand som la brevid den. Att komma till golden bay från vår stad, bugubba så tog det ungefär 20 minuter med buss och det var värt det varje dag. Havet var helt otroligt, helt klart och där var fiskar överallt. Vilket var lite små skrämande först men man tänkte inte ens på det tillslut! Vattnet var jätte salt, så när man gick upp för att sola och huden hade torkat så kunde man fortfarande se spår av vattnet. Dagen jag tog dessa bilderna så var det i stort sätt storm, så vågorna var otroligt stora, det hade regnat och blåste en del!

take me back

Tänkte blogga som vanligt idag men det känns fortfarande väldigt konstigt att vara hemma samt att jag har umgåtts med vänner hela dagen! Känns som att jag varit borta i 2 månader istället för 2 veckor? Men samtidigt så känns det som att jag bara varit borta en dag för jag vill redan dit igen.. Imorgon ska jag komma igång med verkligheten igen men så länge får ni se lite blandade bilder från vår malta resa

Crazy night

Igår så var natten galen! Har aldrig sett så mycket människor i hela mitt liv :o hela bargatan var fylld med människor och det var nästan för bra för att vara sant ;) kvällen spenderade vi med dom tre spanjorerna vi har lärt känna som sorligt nog åker hem ikväll :( så nu ska vi chilla lite vid poolen sen en snabb runda till stan och sen ska vi åka och säga hejdå till dom.. Ikväll så tror jag att det blir festande ikväll, om vi orkar haha ! Sen imorgon och alla dagar framöver så har vi massa roliga äventyr framför oss!

Vill aldrig hem!

Här har ni lite bilder från våra senaste dagar här i Malta. Fan vad jag trivs.. Vill verkligen aldrig hem här ifrån!! Dom senaste dagarna har varit sjuka, vi har verkligen festat varje dag och vi ska på det ikväll igen ;) vi har lärt känna as många här och har umgåtts med 3 spanjorer nu i några dagar :)

Senaste dagarna

Hello!! Vi har det as bra. Det är typ 40 graders värme och människorna här är helt underbara! Det är verkligen ett awesome land som alla borde åka till :D har inte bloggat fråns nu eftersom att vi inte har hittat någonstans som har wi-fi men nu så. Ska försöka blogga iallafall en gång varje dag. Vi har varit på en jätte fin strand, besökt en sjuk bargata med sjuka människoe, shoppat, ätit god mat, lyckats bränna mig då vi somnade i solen, och massa andra saker. Vi har varit här i 4 dagar och har massa saker framöver som vi ska hinna med bla bada med delfiner, besöka ett jätte akvarium, besöka ön comino och gozo ! Här har ni lite bilder från dom senaste dagarna

snart så åker vi!

Nu sitter jag hemms hos martina och hon håller på att packs ner det sista! Sitter och bloggqr från hennes surfplatta så ursäkta om det blir några stavfel men denna var svårare att skrivs från än vad jag trodde haha! Som ni ser så har jag gjort en ny kategori som heter malta 2014 där de senaste inläggen kommer stt hamna! Vi kommer att åka här från typ halv 1 och sen klockan kvart över 1 så går vårt tåg ! Vi hörs när jag är framme imorgon bittig!