My own fashion story

Kategori: NEW IN

adidas superstar

Okej, dessa är mina nya favoriter. Jag har blivit fullkomligt förälskad i adidas skor och känner mig lite smått beroende av deras skor? På en otroligt kort tid har jag nu 4 par adidas skor.. upss.. Dock får jag skärpa mig nu, så länge jag inte hittar ett par som jag inte kan slita mig ifrån haha! Hade velat ha desa med svarta detaljer också eller ett par hel svarta. Men får se lite längre fram! Visst är dom fina? My babes..

@footish

some new brushes

Vet inte om ni minns att jag skrev i ett inlägg att jag hade beställt hem lite saker från Kina ? Har varit så tveksam många gånger men tänkte äeh, får testa! Allt jag har fått hem är jag sjukt nöjd med förutom en sak men det kan jag nog leva med! Dessa penslarna/borstarna beställde jag också hem och bara kolla på dom?! Hur snygga. Inte nog med det utan dom är verkligen bra? För ca 120 kr? Helt galet. Förstår ni hur nöjd jag är ?

smoking kills !

Jag bara älskar mitt skal till mobilen. Det perfekta är att det går runt min framsida också så den skyddar betydligt mycket mer än många andra skal gör. Samt när min mobil var inne på lagning så ordnade killen i butiken ett ''extra glas'' till min skärm så ifall jag skulle tappa den och den går i sönder så är det bara ''extra glaset'' som går itu och inte mitt riktiga glas, hur perfekt?! Speciellt för mig som är så otroligt klumig och så duktig på att tappa min kära telefon..

 

summer all year around

Var på väla med Martina i lördags på en liten mini shopping runda. Dock var jag verkligen bestämd på att jag inte skulle handla något utan mer vara i sällskap till Tina. Men självklart kunde jag inte hålla mig så jag köpte två sjukt snygga corp tops från ginatricot. Modellen är densamma men i vit och en i svart! Tycker det är så komiskt att alla springer och letar efter rätta höstplaggen nu under tiden jag fortfarande kör på kläderna som är lite mindre och mer sommriga! Jag menar, vad ska jag med höstkläder till i Australien? wink

Endast, 149kr! -> here <-

GLOSSYBOX JULI

Hur fin var inte förra månadens glossy box?! Jag älskar själva boxen men var inte lika exalterad för innehållet dock. Gillar när man får roliga boxar istället för de vanliga rosa boxarna som nu efter 1 år börjar bli en aning tråkiga. Innehållet från boxen får ni se i ett senare inlägg, puss! 

GOPRO4, BE A HERO !

Vet ni vad? Jag har gått och blivit med en gopro kamera!! Hur stolt är inte jag nu då haha. Älskar den och vill bara börja använda den så fort som möjligt!!! Jag tänkte faktiskt köpa 3an men efter killen i affären berättade hur stor skillnad det är på 3an/4an, samt att 4an har skärm så kunde jag inte motstå. Dock blev jag otroligt besviken då killen i butiken gav mig fel minneskort?! Så jag får tralla dit idag igen och byta det till de rätta. Anyways, min glädje är på topp nu och kan inte vänta tills jag får dela med mig av alla fina bilder samt videos till er kiss

living for the 50s!

Beställde lite saker från kina för någon vecka sedan och har fått två av sakerna jag beställde då allt kommer i omgångar. Fått hem lösfransarna som förresten var grymt snygga så dom är jag sååå nöjd med. 5 par för kanske 20-30 kr? Helt galet. Sen beställde jag faktiskt en bikini som jag var lite tveksam på ifall jag vågade beställa då man har hört mycket om att plaggen inte alls är likadana irl som på bilder osv men jag kanske hade tur idn, men hur snygg är inte denna bikinin? I love it!

ADIDAS ZX FLUX

Jag har helt glömt att visa er mina otroligt snygga nya adidas skor. Jag hade med dom i min video där jag visar nya produkter som jag ännu än inte har lagt upp på verken youtube eller här då jag inte vet hur jag ska klippa den så vet ni vad? Den åkter rakt ner i papperskorgen så får jag väl göra en ny i guess. Tänkte även visa min glossybox och lite nytt från gina i den och lovar att jag ska försöka få upp den nu i veckan eller nästa. Så länge kommer en video komma upp där jag visar nya make up store produkter. Anyways, dessa skorna köpte jag på footish.se för ca 800-900 kr, minns inte exakt! Är grymt nöjd med dom.

LIPLINER @NYX

Mina nya läppennor från NYX i 3 nudish färger! 

(från vänster till höger)

nr 1.823 - Earth tone     nr2.855 - Nude truffle     nr3.857 - Nude beige