My own fashion story

Kategori: STYLE TIPS

style tips

autumn fashion

 

 
Hade jag varit hemma i Sverige under hösten så är detta exakt stilen jag hade klätt mig i, och lite vinröda detaljer. Hur snyggt? Grönt, nude, vitt, grått im in love with this colors! Vad tycker ni? Fransar är också en stor hitt men glöm inte bort läder byxorna ifall ni vill få fram en liten hårdare look.
Allt från bilden är från Grinatricot förutom skorna. Klicka på plagget ifall du är intresserad!

style tips

                                 Tröja//HÄR//Shorts//HÄR//Skor//HÄR                                                               Jacka//HÄR//Tröja//HÄR//Jeans//HÄR//Skor//HÄR

Jacka//HÄR

Jacka//HÄR

Tröja//HÄR

Topp//HÄR

Cardigan//HÄR

Klänning//HÄR

Faux fur jacket//HÄR

Tröja//HÄR

Faux fur jacket //HÄR

Blus//HÄR//Jeans//HÄR//Skor//HÄR                                                                          Jacka//HÄR//Tröja//HÄR//Kjol//HÄR//Skor//HÄR

grey and some nude..

Grey and some nude

 

 
- All this nude. Jag älskar alla naturliga färger som beige, grått, brunt, ja you name it. Självklart är de dessa färger som jag oftast går klädd i och som för tillfället är the sh*t. How perfect? Hösten fortsätter med dessa underbara färger och höstens mode är faktiskt mitt favorit mode. Tidig höst, short, höga skor, blus, kappa ! Wow, jag har saknat detta!

all about ..

All about that hat.

Höstens mest populära plagg lär bli hatten i alla dess färger! Beige, röd, brun, svart, grön, grå you name it! Hittade dessa två otroligt snygga som jag anser har den perfekta passformen och färgerna är ju bara så snygga ellerhur? Klicka på hatten ifall du finner ett intresse för någon av dom.

Nudes, fungerar året runt!

Nudes, hösten måste inte bestå av dessa mörka färgerna som ni ser på bilderna ovan. Trots att jag äääälskar alla mörka färger som matchas in så perfekt till hösten, älskar höstmode?! Men, för er som inte är lika glada för de mörka färgerna så kan jag med glädje meddela er att hösten mode inte måste bestå av detta. Nude/beige är även en av höstens snygga färger och mest populära. Nude fungerar året om, höst,vinter,vår och sommar så därför är alltid neutrala färger de bästa att fylla sin garderob med för då slipper man rensa ut efter varje årstid.

Blev ni intresserade av något plagg så är det bara att klicka på det!

tips på 4 snygga höst jackor!

Som alla vet så är hösten påväg trots att vädret säger till oss att sommaren nyss har börjar. Tänkte iallafall att det var dags att tipsa om lite snygga höst jackor till alla er som inte är galen i kappor. Jag älskar kappor men älskar även dessa typer av jackor också. En olivgrön bomberjacka är verkligen ett måste i garderoben inför hösten 2015!

Jacka1//HÄR//Jacka2//HÄR//Jacka3//HÄR//Jacka4//HÄR//

safari nights by nelly

Älskar alla dessa kläderna som är med i deras ''sarafi nights'' och har redan hittat lite favoriter som jag tänkte lägga upp i ett annat inlägg.

Vill ni se resterande plagg så klicka ->här <- och hitta era egna favoriter!